FETTI vie kuuntelijan kattohuoneistoon ensimmäisellä EP:llään

Joonatan Järvinen

Turkulaisartistin debyytti-EP:llä on mukana hieno paikallinen edustus.

Mauno Gang -kollektiivin nouseva nimi FETTI palaa useamman kuukauden julkaisutauon päätteeksi pelikentälle kokonaisen EP:n kanssa. Turkulaisen pitkään tekeillä ollut projekti kantaa nimeä KATTOHUONEISTO.

Yhdeksän raidan julkaisulla on jo aiemmin tuplasinglenä julkaistujen kappaleiden lisäksi kahdeksan ennenjulkaisematonta biisiä. Edellinen single eli viime elokuussa julkaistu ACTION on kuitenkin jätetty pois kokonaisuudelta.

– KATTOHUONEISTO EP kertoo siitä millaista elämä olisi kattohuoneistossa jossa yö ja päivä kertovat omaa tarinaansa. Musikaalinen vastakkainasettelu eloisien ja tummanpuhuvien biittien ja teemojen välillä kantaa ideaa eteenpäin, täydentäen melodista ulosantia. Autotunella kuorrutettu soundi tutkii hybriksen tärvelemää elämäntyyliä sekä nuoren miehen reflektioita ystävien, bileiden ja suhteiden keskellä, FETTI kertoo Skorpionin tiedotteessa.

Valtaosa tuotannosta on yhtä lailla Turussa vaikuttavan GoodJobLarryn kädenjälkeä, mutta oman panoksensa platalle ovat antaneet myös Stick, Slushher, Hundrikz ja Yeti2x. Fiittaajina EP:llä toimivat Mauno Gang-jäsenet Dizzy, NCORosvo sekä MELO ja LIL YAYO.

EP julkaistaan perjantaina 10. huhtikuuta. Kannen ja kappalelistan näet alta.

1. VERTIGO
2. HISSI / YLÖSPÄIN feat. Rosvo & Dizzy
3. TUUN TAKAS
4. ANDROID18 feat. Dizzy & LIL YAYO
5. MUN
6. IKONI feat. NCO
7. EI ULKOPUOLISII
8. NEON<3
9. RELOAD feat. MELO