Valot, kamera, käy! FETTI julkaisi uuden singlen

Joonatan Järvinen

Kappaleesta on tulossa myös video.

Yksi Turun nuorista rap-lupauksista eli FETTI on julkaissut uutta materiaalia. Mauno Gang -jäsenen uusin soolojulkaisu on nimeltään ACTION, ja sen on tuottanut yhtä lailla Turussa vaikuttava GoodJobLarry.

FETTI itse luonnehtii kappaletta energiseksi biisiksi, jollaista hänen tähänastisesta julkaistusta tuotannostaan ei ole aiemmin löytynyt. ACTION onkin tehty erityisesti keikkoja silmälläpitäen.

Lauri oli tehny sairaan menevän biitin yhtenä kuumana kesäpäivänä ja laitettiin sit silloin ja siinä samana päivänä koko juttu tulille.

Kuten kappaleen nimestä ja singlen kansikuvasta on mahdollista päätellä, on biisin inspiraationa toiminut elokuvien ja niiden tekemisen maailma. Mitään tiettyä filkkaa, franchisea tai edes lajityyppiä se ei kuitenkaan käsittele.

– Tossa on noita leffaläppiä, mut ei oikeastaan sellasia suoria referenssejä mistään elokuvasta, FETTI täsmentää.

ACTION on osa Skorpionille sainatun artistin toistaiseksi nimeämätöntä EP:tä, jolta julkaistiin alkuvuodesta kappaleet NEON<3 ja RELOAD. FETTI harkitsi hetken jopa koko projektin kuoppaamista, mutta päätti muutama viikko sitten nostaa sen takaisin työpöydälle.

EP:lle ei ole toistaiseksi tiedossa julkaisuajankohtaa, mutta ACTION saa lähiaikoina myös visuaalit ympärilleen. Kuuntele single alta.