Liikaa draamaa vai just sopivasti? Tuomas Kauhasen biisillä mukana Kube

Sami Hakala

Kuben kanssa yhteisen biisin tekeminen oli ollut artistilla jo pidemmän mietinnän takana.

Porvoosta kotoisin oleva pitkän linjan räppäri Tuomas Kauhanen julkaisi uuden kappaleen Liikaa draamaa, jossa kuullaan mukana peräti vuosikymmenen verran omaa musiikkiaan julkaissut Kube.

Inspiraationsa Kauhanen kertoo saaneensa kappaleeseen palatessaan omille juurilleen musiikin tekemisessä. Tuottajana biisillä on J. Keezy.

– Inspis tuli oikeestaan lähti siitä et oon tekemisessä viime aikoina palannu juurilleni eli vaan räpänny paljon eri tyyleillä ja eri tyylisiin biitteihin. Tehtiin tää mun tuottajan J. Keezyn kanssa niin sanoin studiossa et huvittais tehä bängeri ja kun biitti alkoi saada raameja niin aloin lauleskelemaan siihen jotain ja ”liikaa draamaa” kuulosti siihen hyvältä. Se ei tavallaan ole mikään kannanotto, mut ainahan draama on ihmisiä kiinnostanut ja nykyajan huomiotaloudessa tuntuu että se on helpoimpia tapoja saada huomiota, hän toteaa.

Kuben kanssa yhteisen kappaleen tekeminen oli ollut artistilla jo pidemmän aikaa mietinnässä. Nyt aika sekä kappale tuntui oikealta.

– Kappaletta kirjoittaessa ei ollu vielä ajatusta fiitistä, tää aihio on itseasiassa pari vuotta vanha, palasin sen ääreen jotain kuukausia sitten ja ajattelin että siinä on ainesta ja että siihen vois sopia fiittiverse. Mä oon vuosia ajatellut että haluaisin tehdä Kuben kanssa musaa mutta oon pahamaineisen huono pyytämään jengiä fiittaamaan. Nyt uskaltauduin kysymään ja onneks hän lähti mukaan.

Suosikkiverse on Kauhasen mielestä tässä kappaleessa vieraan vetämä.

– Haluaisin sanoo että oma mut Kube tuli niin jäätävällä versellä sisään että kyllä tässä fiitti sai loistaa. Mikä mun mielestä tosin kuuluukin asiaan, hän pohtii.

Tulevana kesänä artistilla on suunnitelmissa keikkailun lisäksi myös hengähtää.

– Kesää kohti hyvillä fiiliksillä, keikkoja on kalenterissa kourallinen ja lisäyksiä tulossa. Mut ehdin myös lomailemaan ensimmäistä kertaa kesällä melkein kymmeneen vuoteen.

Kuuntele kaksikon kappale alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.