Klangin ja Blockfestin yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna tiiviisti festivaalin ympärillä

Vuoden 2022 Blockfestin haastatteluteltassa musiikintekijä Ani ja Blockfest TV:n juontaja Latisha.
dn.shade

Tämän vuoden puolella yhteistyötä vahvistetaan kehittämällä aikaisempia konsepteja.

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest sekä suomalaiseen hiphoppiin ja katukulttuuriin keskittyvä monimedia Klangi jatkavat myös tänä vuonna yhteistyötä entistä tiiviimmin.

Tänä vuonna Klangi jatkaa toimintaansa Blockfestin mediakumppanina, kuten viimekin vuonna. Edellisellä kerralla Klangi oli nähtävissä ympäri festivaalitapahtumaa Blockfest TV:n muodossa, josta historian kirjoihin jäivät tallenteeksi kymmenen videota sisältäen lukuisat artisti- ja kävijähaastattelut. Tämän lisäksi Klangin tiimi vastasi myös tapahtuman valokuvauksesta sekä erilaisista somesisällöistä.

Katso vielä alta viime vuoden Blockfest TV -jaksot ja sukella viime vuoden festivaalitunnelmiin!

Blockfesteillä esiintyneen Fresh ’22 -artistispektaakkelin lisäksi Klangi on mukana myös Fresh-konseptin rakentamisessa tänä vuonna entistä enemmän.

Vuonna 2021 lanseerattu artisteja nostattava konsepti tuotetaan tänä vuonna yhteisesti, mutta tämän vuoden ohjelmasta ei vielä paljasteta lisätietoja. Lopputuotoksen jälkeen kaikki artistit tullaan kuitenkin näkemään Blockfesteillä esiintymässä yhdessä. Fresh-konseptin ideana taustalla on nostaa uusia artisteja, joilla ei ole vielä tarpeeksi kappaleita omiin kokonaisiin keikkoihin ja jotka eivät ole vielä saaneet isosti näkyvyyttä, mutta ansaitsisivat kuitenkin saada.

Viime vuoden Fresh ’22 -artistit videoineen voit katsoa alta.