”Kaikilla neljällä kappaleella on tosi tärkeä paikka mun sydämessä” – Joalin julkaisi ensimmäisen EP:n

Soolouransa vauhdilla startannut artisti yhdistelee musiikissaan kahta kieltä.

Vuoden aikana tiiviillä tahdilla kolme singleä julkaissut Joalin julkaisi ensimmäisen kokonaisuutensa soolona. Myös Now United -yhtyeestä tunnetun 21-vuotiaan musiikissa kuuluu vahva kansainvälisyys ja monikielisyys. Neljän kappaleen debyytti-EP kantaa nimeä I’m The One, joka on myös neljännen biisin nimi. Artisti kuvailee uusimman kappaleen tarinaa sanoin:

– Jotenkin tuntuu, että jo mun ikäisenä kaikilla on kiire löytää ”se oikea” ja et asioiden pitäisi tapahtua heti. Mut mä uskon, että universumi ohjaa kyllä oikeat ihmiset lopulta yhteen. Täs biisissä mä tavallaan puhun mun sielunkumppanille, että mä oon se oikea, mutta otetaan aikaa, tehdään omia juttuja ja haluan muistuttaa, et oon SE – the one.

Joalinin tuotanto yhdistelee englantia ja espanjaa, joista jälkimmäinen tuntuu olleen tähän mennessä hallitsevampi. Uusimmalla puolestaan kuullaan totuttua enemmän englantia. Kappale sivuaa osin samoja teemoja, kuin ensimmäinen julkaisu Angelitojoka ylsi kesällä laajaan suosioon.

Artisti on niittänyt menestystä myös ulkomailla; hetki sitten Meksikon ja Brasilian promokiertueeltaan palannut artisti on saanut musiikillaan huomioita erityisesti Latinalaisessa Amerikassa. Muun muassa Rolling Stone Brazil -lehti haastatteli artistia ja keikkojakin ulkomailla on jo kertynyt. Seuraavan kerran Joalinia voi kuulla livenä Suomessa ALMAN keikan lämmittelijänä Tavastialla 18. marraskuuta.

EP:n julkaisu oli tietynlainen etappi monilahjakkaan taiteilijan uralla ja fiiliksiään siitä hän kuvailee sanoin:

– Musta tuntuu, että oon löytänyt elämässä jotain mitä oon etsinyt viimeiset 21 vuotta. Tuntuu tosi oikeelta ja tuntuu siltä että mulla on paljon annettavaa. Joku asia, missä ei tunnu olevan rajoja, vapaus tehdä olla ja luova.

Tulevaisuudessa artistia kiinnostaa myös suomeksi biisien kirjoittaminen omien rajojen testaamiseksi, mutta tähän mennessä se ei vielä ole tuntunut ajankohtaiselta.

Alta pääset kuuntelemaan tuoreen neljän biisin kokonaisuuden.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.