Jäähallilla ensiesityksensä saanut biisi on nyt julki – Sexmanen uudella biisillä vierailee Melo

Sexmane ja Melo kuullaan ensimmäistä kertaa samalla biisillä.
Aaro Ristola

Artisti starttaa julkaisun myötä kesän keikkakiertueen.

Sexmane esiintyi Helsingin jäähallilla 18. toukokuuta. Keikan puolivälin tienoilla useat kulmakarvat kohosivat, kun lavalle nousi Melo. Kaksikko esitti yhdessä silloin vielä julkaisemattoman biisin, josta on sittemmin kuultu pätkiä sosiaalisessa mediassa. Nyt kappale on julkaistu ja se kantaa nimeä Mama we made it.

Nimensä mukaisesti se kertoo pitkälti menestyksestä, mutta biisi ei kuitenkaan kompastu aiheen pinnallisuuteen. Molempien artistien kokeellisen puoleinen ulosanti pitää kuuntelukokemuksen miellyttävänä alusta loppuun. Näkökulman tasolla artistit tarjoavat sopivaa vastapainoa toisilleen; siinä missä Sexmane kertoo pääasiassa saavutuksista, antaa Melo tapansa mukaan suorat sanat kaikelle pinnalliselle.

Erityisen tarttuva on kertosäe, joka viimeistäänkin tekee biisistä hittikaliiperia – ennennäkemätön yhteistyö ei siis ole mennyt hukkaan. Jos pitäisi ennustaa, kyseinen biisi on kesän rap-värssyistä suurimpia ja se tulee toimimaan etenkin keikoilla.

Mama we made it on myös jollain tasolla uuden aikakauden alku, sillä samaista nimeä kantaa Sexmanen kesän keikkakiertue. Ensimmäistä kertaa uusi live nähdään 15. kesäkuuta Savonlinnan Huwila areenalla ja kaiken kaikkiaan kiertue pitää sisällään 25 keikkaa.

Alta voit kuunnella tuoreen biisin; tuotannosta vastaa Remynotagain.