Drake sekoittaa netin uudella ”Wah Gwan Delilah” -kappaleellaan

Drake kävelee lavan takana tummassa taustassa
Draken strategia menestykseen biiffien jälkeen saattaa olla itselleen nauraminen ja musiikin julkaiseminen matalalla kynnyksellä.

Drake on aiheuttanut hämmennystä uudella Wah Gwan Delilah -parodiakappaleellaan, joka on tehty yhteistyössä torontolaisen sosiaalisen median persoonan Snowd4yn kanssa. Kappale on kerännyt nopeasti valtavan määrän kuuntelukertoja SoundCloudissa ja kommentteja somessa.

Tunnettu kanadalainen räppäri Drake on aiheuttanut laajaa hämmennystä ja keskustelua netissä uudella Wah Gwan Delilah -kappaleellaan, joka on parodia Plain White T’s -yhtyeen hitistä Hey There Delilah. Kappale julkaistiin maanantai-iltana SoundCloudissa ja se on kerännyt nopeasti valtavan määrän kuuntelukertoja ja kommentteja sosiaalisessa mediassa.

Yhteistyö Snowd4yn kanssa

Wah Gwan Delilah on yhteistyö torontolaisen sosiaalisen median persoonan, Snowd4yn, kanssa. Snowd4y on tunnettu humoristisista videoistaan, joissa hän käyttää liioiteltua Toronton aksenttia ja käsittelee kaupungin tapahtumia. Hän julkaisi kappaleen SoundCloudissa ja Drake jakoi sen Instagram-tarinassaan, mikä vahvisti kappaleen aitouden.

Epäilykset tekoälystä

Monet epäilivät aluksi, että kappale voisi olla tekoälyteknologian tuottama. Epäilykset olivat osittain seurausta siitä, että Drake on aiemmin käyttänyt AI-ääniä musiikissaan, kuten Tupacin ja Snoop Doggin ääniä kappaleessaan Taylor Made Freestyle. Draken vahvistus Instagramissa kuitenkin osoitti, että tuore biisi on aito, vaikka se kuulostaa monien mielestä uskomattomalta.

Kappaleen vastaanotto

Kappale itsessään on täynnä Toronto-viittauksia ja slangia. Drake räppää karibialaisella patois-murteella, ja kappaleessa kuullaan muun muassa lauseita kuten ”Wah Gwan”, joka tarkoittaa ”mitä kuuluu”. Snowd4yn ensimmäisessä säkeistössä hän muokkaa alkuperäistä kappaletta lisäämällä Toronton paikallisia viittauksia ja muuttamalla mittayksiköitä metriseen järjestelmään.

Vaikka kappale on saanut paljon huomiota, sen vastaanotto on ollut enimmäkseen negatiivinen. Monet sosiaalisen median käyttäjät ovat pitäneet kappaletta outona ja kyseenalaisena valintana Draken kaltaiselta artistilta. Erityisesti, koska se on yksi hänen ensimmäisistä julkaisuistaan kiivaan biiffin jälkeen Kendrick Lamarin kanssa.

Draken strategia näyttää olevan itselleen nauraminen ja musiikin julkaiseminen matalalla kynnyksellä, mikä saattaa olla hänen tapansa palata vähitellen musiikkimaailmaan rap-biiffin jälkeen. Aika näyttää palauttaako tämä taktiikka Draken suosion internet-kansan silmissä.

Alta voit vielä kuunnella kohua aiheuttaneen kappaleen.