Blockfest ja OnePlus yhdistävät voimansa – festivaali antaa fanien vaikuttaa alueen sisältöön

Blockfestin ja OnePlusin yhteistyön myötä tapahtuman nimi kantaa nyt nimeä Blockfest Presented by OnePlus
Joonas Cavén

Yhteistyön myötä kävijöillä on mahdollisuus vaikuttaa festivaalialueen sisältöön.

Tampereen Ratinassa järjestettävä Blockfest, yksi Pohjoismaiden suurimmista hiphop-festivaaleista, uudistuu tänä vuonna merkittävästi aloittaessaan laajan yhteistyön kansainvälisen teknologiayritys OnePlusin kanssa. Elokuun 16.-17. päivä pidettävä tapahtuma kantaa nyt nimeä Blockfest Presented by OnePlus.

OnePlusin Suomen maajohtaja Elias Salmi korostaa yhteistyön merkitystä:

– Yhteisöllisyys on OnePlussalle tärkeää, ja Blockfest on yksi Suomen suurimpia festareita, jossa hyvä yhteishenki näkyy vahvasti. Festari kehittyy myös joka vuosi, ilmentäen OnePlussalle tyypillistä Never Settle -henkeä. Pääyhteistyökumppanina voimme olla mukana tekemässä tapahtumasta entistä ikimuistoisemman ja tarjota festarikävijöille sekä meidän yhteisöllemme unohtumattomia kokemuksia.

Kumppanuuden myötä festivaalikävijöillä on mahdollisuus vaikuttaa festivaalialueen sisältöön ennen tapahtumaa. OnePlus järjestää äänestyksen, jossa yleisö saa päättää festivaalialueelle tulevista OnePlus-loungen aktiviteeteista.

Vuodesta 2008 lähtien järjestetty Blockfest on vakiinnuttanut paikkansa merkittävänä kulttuuritapahtumana, ja OnePlusin mukaantulo lupaa tuoda lisää teknologista innovaatiota festivaalikokemukseen. OnePlus, joka tunnetaan korkealaatuisista ja suorituskykyisistä älypuhelimistaan, saapui Suomen markkinoille syksyllä 2016 ja on nopeasti kasvanut yhdeksi maan suosituimmista älypuhelinbrändeistä.

Lisätietoja yhteistyöstä ja festivaalin ohjelmasta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.