Fresh-konsepti tekee näyttävän paluun – ilmoittautuminen nyt auki!

Fresh '24
Fresh '24 -haku on käynnissä 12.-30. kesäkuuta 2024. Voittajat nähdään Blockfesteillä esiintymässä.

Kotimaisen rap- ja R&B-musiikin uusien lupausten nostamiseen keskittyvä Fresh-konsepti on palannut entistä vahvempana saaden taustavoimikseen Valio Grandin, joka on mukana tukemassa uusia artisteja matkalla menestykseen.

Kotimaisen rap- ja R&B-musiikin uusien lupausten nostamiseen keskittyvä Fresh on palannut entistä vahvempana. Blockfestin ja Klangin yhteistyössä järjestämä konsepti tarjoaa tänä vuonna vielä enemmän mahdollisuuksia artisteille, jotka eivät ole vielä saavuttaneet laajaa näkyvyyttä.

Fresh ’24 powered by Valio Grandi

Fresh-konsepti on saanut tänä vuonna merkittävää tukea Valio Grandilta, joka tuo mukanaan oman lisänsä artistien matkaan. Valio Grandi® tunnetaan kaikkien janoisten sankarina, ja nyt se on mukana tukemassa uusia artisteja heidän tiellään menestykseen.

Haku auki kesäkuun ajan

Ilmoittautuminen tämän vuoden Fresh ’24 -hakuun on nyt avoinna kaikille artisteille 12. kesäkuuta – 30. kesäkuuta välisenä aikana. Hakeminen on helppoa: voit osallistua joko TikTokin kautta tai täyttämällä hakulomakkeen.

Mahdollisuus loistaa Blockfesteillä

Valitut Fresh-artistit pääsevät harjoittelemaan live-esiintymisiään yhdessä ammattilaisten kanssa. Matka huipentuu yhteiseen keikkaan Blockfestin Street Stagella, jossa he pääsevät näyttämään taitonsa suurelle yleisölle. Lisäksi heistä luodaan cypher-video sekä otetaan viralliset promokuvat ja videoidut artistihaastattelut.

Ilmoittaudu nyt ja hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus

Fresh-konseptin avulla Blockfest ja Klangi haluavat tarjota aloitteleville artisteille väylän edetä urallaan ja saada arvokasta esiintymiskokemusta. Tämä on loistava tilaisuus kaikille niille, jotka haluavat nostaa uraansa seuraavalle tasolle.

Lisätiedot ja hakulomake löytyvät nettisivuiltamme Fresh-osiosta. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 30. kesäkuuta. Valittuihin artisteihin otetaan yhteyttä heinäkuun aikana, jonka jälkeen heidät julkistetaan konseptin järjestäjien kanavissa.

Älä missaa tätä mahdollisuutta – ilmoittaudu mukaan nyt!