Wolt aloittaa Blockfest-rannekkeiden kotiinkuljetukset yhteistyössä Ticketmasterin kanssa

Kaupallinen yhteistyö: Blockfest
Kuva Blockfestin yleisöstä, kun Ege Zulu esiintyy.
Innovatiivisen palvelun avulla kenenkään ei tarvitse enää jonottaa hakemaan rannekkeita ellei välttämättä halua.

Wolt ja Ticketmaster ovat lanseeranneet uuden palvelun, jonka ansiosta Blockfest-rannekkeet voi tilata suoraan kotiovelle. Innovatiivinen ratkaisu helpottaa festareille valmistautumista merkittävästi ja poistaa perinteiset jonot rannekkeiden noutopaikoissa.

Teknologiayritys Wolt ja lipunvälittäjä Ticketmaster ovat yhdistäneet voimansa uuden palvelun lanseeraamiseksi, jossa asiakkaat voivat tilata Blockfest-rannekkeet suoraan kotiovelle. Innovatiivinen palvelu on merkittävä askel Woltille ja tekee festareille valmistautumisesta helpompaa kuin koskaan ennen.

Uudessa palvelussa asiakkaat, jotka ovat hankkineet Wolt-lipputyypin Ticketmasterilta, voivat tilata Blockfest-rannekkeensa joko suoraan kotiovelle toimitettuna tai noutaa ne lähimmästä Wolt Marketista. Tämä eliminoi perinteisen jonottamisen rannekkeiden saamiseksi, mikä helpottaa festarikävijöiden valmistautumista merkittävästi.

Wolt Suomen maajohtaja Joel Järvisen mukaan festivaalirannekkeiden kotiinkuljetuksille on ollut paljon kysyntää

– Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta ja tuomaan lisäarvoa palveluumme. Festarirannekkeiden ja konserttilippujen kotiinkuljetukselle on ollut paljon kysyntää, ja haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä olennaiseen – nauttimaan festareista ilman ylimääräistä stressiä, sanoo Järvinen.

Blockfestin markkinointipäällikkö Jenna-Juulia Rekiö on innoissaan uudesta palvelusta.

– Yhteistyö Woltin kanssa on osa jatkuvaa sitoutumistamme asiakaskokemuksen kehittämiseen ja antaa meille mahdollisuuden tarjota kävijöillemme enemmän vaihtoehtoja. Rannekkeiden kotiinkuljetus on ollut erittäin toivottu palvelu, ja odotamme innolla palautetta tästä uudesta konseptista, hehkuttaa Rekiö.

Blockfest järjestetään Tampereella 16.-17. elokuuta, ja Wolt-lipputyypin festarilippuja on saatavilla 25. kesäkuuta – 26. heinäkuuta. Festarikävijät voivat vaihtaa Wolt-lipputyypin rannekkeensa ennakkoon 1. elokuuta alkaen kaikissa Wolt Marketeissa tai tilata rannekkeen kotiovelle toimitettuna.

Ticketmasterin Key Account Manager Juuso Isoviita iloitsee yhteistyöstä.

– Olemme erittäin innoissamme tulevasta yhteistyöstä Blockfestin ja Woltin kanssa. On mahtavaa, että voimme johtavana lipunvälittäjänä olla mahdollistamassa edistyksellistä ja innovatiivista palvelua asiakkaille, ja näin tehdä heidän tapahtumakokemuksesta entistä sujuvampi. Kolmen vahvan brändin – Blockfestin, Woltin ja Ticketmasterin – yhteistyö nostaa festivaalikokemuksen uudelle tasolle, summaa Isoviita.