Axel Kala julkaisi uuden singlen ”Annan sul vähän” – Oivaltavat lyriikat ja tummanpuhuva tuotanto tekevät vaikutuksen

Axel Kala pukeutuneena mustaan hupputakkiin ja aurinkolaseihin, seisomassa hämärästi valaistussa ympäristössä, taustalla auto ja valaistut numerot.
Axel Kala on vahvistanut asemansa suomalaisen rap-skenen kärkijoukkoon hänen aiempien tuotantojensa ansiosta.
Verneri Linna

Axel Kala tekee paluun soolomusiikin pariin hänen uudella singlellään. Kultaa striimanneen Sademies-albumin jälkeen artisti jatkaa tutulla tyylillään, yhdistäen oivaltavat lyriikat ja tumman tuotannon, hänen tuottajansa Skywalkin kanssa.

Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty räppäri Axel Kala on julkaissut viime perjantaina uutta soolomateriaalia pitkän odotuksen jälkeen. Viime vuonna kultaa striimanneen Sademies-debyyttialbuminsa myötä suuren yleisön tietoisuuteen noussut artisti tarjoaa faneilleen jälleen annoksen tunnistettavaa soundiaan. Uusi single Annan sul vähän edustaa Axel Kalan oivaltavien lyriikoiden ja tummanpuhuvan, modernin hiphop-tuotannon yhdistelmää, joka on muodostunut artistin olennaiseksi soundiksi.

Uuden julkaisun tuotannosta vastaa artistin pitkäaikainen yhteistyökumppani Skywalk. Duon yhteinen kemia kuuluu vahvasti kappaleen äänimaailmassa, joka yhdistelee nykyaikaisia hiphop-elementtejä syvällisiin ja henkilökohtaisiin sanoituksiin.

Vuosi huikeaa menestystä

Axel Kala on kuluneen vuoden aikana laajentanut hänen kuulijakuntaansa merkittävästi viime syksynä ulos tulleen 3 Toivomusta -singlen myötä. Kyseisellä taideteoksella vierailee myös Pyrythekid, ja se on ylittänyt platinarajan samalla pysytellen kuukausien ajan Suomen Top 50 -listalla. Single on kerännyt runsaasti radiosoittoa YleX ja SuomiRäp -radiokanavilla, mikä on auttanut artistia vakiinnuttamaan asemansa kotimaisessa hiphop-skenessä. Tällä hetkellä kappale on striimannut jo huimat yli 5 miljoonaa kuuntelukertaa.

Artisti tunnetaan parhaiten hänen yli 7 miljoonaa kertaa striimatusta Moni meist -singlestään. Toinen merkittävä menestys artistin uralla on Gettomasan ja Pyrythekidin kanssa tehty yhteisjulkaisu Epäkohtelias, joka on saavuttanut tuplaplatinaa.

Suomen Def Jamin kokoonpano

Def Jam Recordings Finlandin talliin kuuluu Axel Kalan lisäksi useita muita kotimaisen musiikkiskenen kirkkaita tähtiä. Näihin lukeutuu muun muassa Evelina, joka on yksi Suomen menestyneimpiä naisartisteja, sekä Lyttä, joka tunnetaan KPC-kollektiivista. Näiden lisäksi rosteriin kuuluu nouseva rap-artisti Slani, sekä viimeisimpänä kiinnityksenä rap-pioneeri ja tuottaja Rekami, joka on vaikuttanut suomen hiphop-kentällä 2000-luvun alusta lähtien. Axel Kala täydentää tätä tähti-kokoonpanoa hänen omaperäisellä ja tunnistettavalla tyylillään.

Uusi single kuuntelijoiden iloksi

Annan sul vähän -single on ensimmäinen kosketus Axel Kalan uuteen soolomateriaaliin, sitten Sademies-albumin. Kappale tarjoaa kuulijoille tuttua ja turvallista Axelia, joka yhdistää oivaltavia lyriikoita ja tummanpuhuvaa tuotantoa.

Axel Kala tarjoaa kuulijoilleen uuden kappaleen, joka jatkaa hänen aiemman tuotantonsa menestystarinaa. Hänen uutta singleään on voinut perjantaista lähtien kuunnella kaikissa suoratoistopalveluissa.

Pääset kuuntelemaan julkaisun alta.