12 vuoden odotus päättyy – Karri Koira julkaisee toisen albuminsa

Karri Koiran esiintymisasu viime kesältä on muodostunut tavaramerkiksi.

Debyyttialbumista K.O.I.R.A on kulunut välissä 12 vuotta.

Karri Koira teki viime kesänä paluun julkaistuaan tähän päivään mennessä kultaa striimanneen kesähitin Suoraan sydämeen. Sittemmin artistilta kuultiin myös singlet Istun sun kyytiin ja yhdessä Shrtyn kanssa julkaistu Et voi ostaa rakkautta. 

Nyt kääntyy uusi sivu uralla, sillä tänään julkistettiin tieto artistin toisen studioalbumin, Aina ja aina, julkaisemisesta. Välissä vierähti peräti 12 vuotta, sillä ensimmäinen albumi K.O.I.R.A näki päivänvalon vuonna 2012. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, luvassa on ikoninen albumi, joka tulee kestämään aikaa – debyyttialbumille nimittäin mahtuu biisejä, kuten Lähe mun kaa, Amerikankotka liitää (feat. Ruudolfja Ne kutsuu mua koiraks.

All Day Agencyn tiedotteessa kerrotaan levyn sisältävän taattua tanssittavaa soundia, mutta myös ”uusia orgaanisempia sävyjä”. Teemoja inspiroivat isot ja perinteiset aiheet, kuten ystävyys, läheiset ja rakkaus. Kaiken kaikkiaan levy sisältää 10 biisiä, joista yksi on mainittu Suoraan sydämeen.

Tuotannosta albumilla vastaa pääasiassa Biniyam ja artisti itse; mukana on myös muita tuottajia, kuten Aaro630, Aleksi Asiala ja Fractious Frank.

Valloittavana live-esiintyjänä tunnettu artisti suuntaa edellisen kesän tapaan mittavalle keikkakiertueelle, jota seuraa syksyllä alkava klubikiertue. Albumi antaa odottaa itseään vielä reilun kahden viikon verran – se julkaistaan 24. toukokuuta. Virittätyäksesi tunnelmaan, voit kuunnella alta legendaarisen Lähe mun kaa -biisin musiikkivideon kera.