Voimaantumista ja bosslady-mentaliteettia – Leyla julkaisi ensimmäisen kappaleen tulevalta EP:ltään

Tuottajana kappaleelle on toiminut DJ Sweedy.

Tällä hetkellä indienä musiikkiuraansa rakentava helsinkiläinen Leyla julkaisi viime viikolla Spotifyn useammalle listalle nousseen biisin M’s. Kappale on tarina naisten voimaantumisesta ja bosslady-mentaliteetistä.

– Nimi leikittelee termin M’s merkityksillä – se tarkoittaa sekä miljoonia englanniksi että ämmiä suomeksi. Biisi rakentuu rahan ja naisenergian ympärille ja antaa kuuntelijoille energiaa sekä itsevarmuutta kotoa klubille.

Inspiraation räppäri on ammentanut lähipiiristään, jonka hän kertoo koostuvan asenteella varustetuista, itsevarmoista ja kunnianhimoisista naisista.

– Inspiraation lähteenä on ollu mun  ystäväpiiri, joka koostuu itsevarmoista, kunnianhimoisista, älykkäistä sekä kenestäkään riippumattomista naisista. Uskon  vahvasti siihen, että jos haluat tietää millainen joku ihminen on, niin se selviää myös hänen ystäväpiiristään. Tän takii mun  mimmitkin on oikealla asenteella varustettuja. Biisillä on myös piikkejä miehille, jotka perustuu mun omiin kokemuksiin, mutta aiheet ovat varmasti tuttuja kaikille naisille!

Uraansa vahvasti starttaava artisti kuvailee biisin olevan jokaiselle naiselle itsevarmuutta sekä hyvää fiilistä leikkimielisellä asenteella tuova kappale.

– Tää biisi on mun muijille, jotka on venannu klubibängerii ja samalla pientä kuittailua äijille, joist oon saanu jo tarpeeks.

Kappaleen tuotannosta sekä Leylan kanssa sanoitusten kirjoittamisesta vastaa DJ Sweedy, joka on levyjen soittamisen lisäksi työskennellyt uransa aikana muun muassa artistien kuten Palefacen, Mäkin sekä Ruman kanssa. Masteroinnin biisille on tehnyt Alexander Clifford.

M’s-single on artistin toinen julkaistu kappale, ensimmäinen biisi Espera julkaistiin viime vuonna, jonka kautta artisti oli Klangin haastattelussa urahaaveista sekä biisin merkityksestä. Viime viikolla ulos tulleen vakuuttavan kappaleen kerrotaan olevan  esimakua räppärin tulevasta musikista, jota kuullaan pian lisää tulevan EP:n muodossa.