Uusi musiikkilabel Azizi Records käynnistää toimintansa Warner Music Finlandin siipien alla

Azizi Recordsin ydintiimi Warner Musicin logon edessä.
Azizi Records julkaisee ensimmäisiä artistikiinnityksiä tämän kevään aikana.

Turussa perustetussa levy-yhtiössä monikielisyys tulee korostumaan.

Turussa perustettu Azizi Records aloittaa virallisesti toimintansa tänään, ja merkittävä avausaskel on solmittu jakeludiili Warner Music Finlandin ja ADA Nordicin kanssa. Uusi levy-yhtiö keskittyy tuomaan nuoria kykyjä ja tuoreita ääniä suomalaiseen musiikkimaisemaan.

Azizi Recordsin perustaja ja toimitusjohtaja Arsalan Azizi, joka tulee toimimaan myös A&R-henkilönä, johtaa monipuolista ja lahjakasta tiimiä. Tiimiin kuuluu junior A&R Nizar Ben Othman, promo- ja markkinointivastaava Rami Öbenik, tuottaja ja biitintekijä Anton Hård af Segerstad, stylisti ja markkinointiasiantuntija Oliver Borg, videokuvaaja ja promovastaava Oliver Kinnunen sekä tuottaja ja A&R Mathura Kontala.

Azizin mukaan yhtiön tavoitteena on luoda alusta nuorille taiteilijoille ja tuottajille, jotka haluavat tuoda oman ainutlaatuisen tyylin ja näkemyksen suomalaiseen musiikkikenttään. Tämä ilmenee myös yhtiön sijainnista Turussa, jossa monikielisyys on vahva osa kulttuurista – erityisesti suomen ja ruotsin kielen käyttö korostuu.

Azizi Records aikoo julkistaa uusia artistisopimuksia tulevana keväänä ja kesänä, mikä entisestään vahvistaa sen asemaa innovatiivisena toimijana musiikkialalla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Azizi Records (@azizirecords) jakama julkaisu