Uransa ensiaskelilla kansan hurmannut Mirella palasi uuden singlen kera – voimakas tarina itserakkaudesta ja uuden alun merkityksestä

Mirella nojaa kädellä seinää vasten.
Artistin ensimmäinen single striimasi kultaa kahdessa kuukaudessa.
Saara Taussi

Kotimaisella musiikkikentällä nouseviin nimiin kuuluva artisti julkaisi toisen singlensä.

Viime syksynä mieleenpainuvasti kappaleella Sua sattuu debytoinut poptähti Mirella julkaisi toisen singlensä Timanttei. Artistin hyvää energiaa pursuava toinen kappale on tarina rajojen vetämisestä ihmissuhteessa, joka on ollut itselleen pitkään haitallinen. Mirella kuvailee kappaleen toimivan niin vaikeissa parisuhteissa kuin toksisissa ihmissuhteissa olleille samaistuttavaksi kappaleeksi.

– Tää biisi voi olla yhtä hyvin vaikka entiselle ystävälle, eikä välttämättä kerro kumppanista tai exästä. Tässä tarinassa on joku tyyppi, joka yrittää päästä takas sun elämään, mutta se ei onnistu, koska sulla menee paljon paremmin ilman sitä. Halusin tehdä biisin, joka antaa voimaa. Tän tahtiin voi todellakin kävellä kohti jotain parempaa, hän kertoo.

Uusi kappale keräsi ennen julkaisuaan TikTokissa yli 15 miljoonaa näyttökertaa, tämän lisäksi ensimmäinen kappale striimasi kultaa kahdessa kuukaudessa.

Mirella kuvailee uransa ensimmäisten julkaisujen menneen paremmin kuin olisi uskaltanut ajatella.

– En ois voinu kuvitellakaan, miten hyvin kaikki on mennyt! Vaikka uskoin tähän biisiin alusta asti, tuli suosio kuitenkin lopulta ihan puskista. Ihan mieletöntä, miten nopeasti biisi löysi ihmiset, tai ihmiset löysivät biisin! On ollut tosi upeeta ja hurjaa seurata vastaanottoa TikTokissa ja somessa ylipäätään, kun ihmiset jakaa omia tarinoitaan. Some tuo parhaimmillaan biiseille uusia ulottuvuuksia ja kasvoja ja tuntuu, että musiikki todellakin yhdistää ihmisiä.

Tarttuvaa poppia luova artisti myös kirjoittaa ja säveltää omaa musiikkiaan sekä tanssii. Suurimman inspiraation artisti saa urallaan muista artisteista ja heidän onnistumisista.

–  Veikkaan, et aika paljon muut artistit motivoi mua, etenki ulkomaalaiset artistit! Tykkään myös ettii YouTubest uutta ja kattoo vanhoja keikkoja esimerkiks Ariana Grandelta. Mulla meinaa tulla keikkavideoista usein itku, koska ne tekee niin onnelliseksi ja on sellaisia mistä mä itsekkin haaveilen kovasti! Rakastan nähdä muutenkin sen onnellisuuden fiiliksen muissa artisteissa ja mua inspiroi useat keskenään eri tyyliset laulajat. Esimerkiks Arianan lisäks mun mielestä Rayen tunne siinä laulamisessa on mun mielestä mieletön, hän pohtii naurahtaen lämpimästi.

Eniten muun muassa Tate McRaehen sekä Zara Larssoniin verrattavissa oleva artisti kertoo löytäneensä musiikin teossa ympärilleen ihmisiä, joiden kanssa työskentely tuntuu helpolta ja kotoisalta.

– Musan teko itsessään on musta artistiudessa parasta. Varsinki, ku on turvallisia ja hauskoja tyypejä ympärillä, niin pystyy purkaa omia fiiliksiä ja fiilistellä musaa vapaasti, hän toteaa.

Seuraavana Mirellalla on tähtäimessä julkaista yksittäisiä kappaleita sekä toteuttaa urallaan myös uusia jännittäviä asioita.

– On tulossa lisää singlejä tänä vuonna ja muita jänniä jutttuja, joista kerron lisää pian, hän hymyilee.

Toisen singlen tekemisessä ovat olleet mukana myös artisti Ilon, Emma & Matilda -yhtyeen Emma Johansson sekä Averagekidluken ja Costin kanssa työskennellyt tuottaja Kim Mannila.