Tippa juhlistaa legendaarisen albumin merkkivuotta kiertueella – kakkosalbumi Nuari kukko täyttää 10 vuotta

Tippa poseeraa pitäen hiihtopipostaan kiinni.
Tipan tunnetuin kappale Nuari kukko -albumilta on Mehu.

Tipan juhlakiertueella nähdään mukana myös vaihtelevia vierailijoita.

Suomen trap-musiikin edelläkävijä Tippa juhlistaa legendaarisen Nuari kukko -albuminsa kymmenvuotisjuhlaa ainutlaatuisella Nuari kukko 10v -kiertueella. Vuonna 2014 julkaistu albumi mullisti aikanaan Suomen musiikkimaisemaa ja nosti trap-genren suosion aivan uudelle tasolle. Nyt, vuosikymmen myöhemmin, Tippa palaa lavalle esittämään tämän merkittävän albumin kappaleita, joista tunnetuin on Mehu, joka on kerännyt Spotifyssa vaikuttavat 8,5 miljoonaa striimausta.

Kiertue starttaa perjantaina 9. helmikuuta Oulun Kantakrouvista, josta matka jatkuu ympäri Suomea, pysähtyen muun muassa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja monissa muissa kaupungeissa. Kiertue huipentuu kesäkuussa Lappeenrannan Rakuunamäen Juhlatilassa ja Inarin PaPaNa Barissa. Mukana kiertueella nähdään myös RögeShakkiiSairas T ja Loasteeze.

Tippa, aiemmin tunnettu nimellä Tippa-T, on tunnettu energisistä live-esiintymisistään ja kyvystään yhdistää syvälliset lyriikat tarttuvaan trap-soundiin. Tämä kiertue on omistettu paitsi Nuari kukko -albumille, myös artistin pitkälle ja värikkäälle uralle.

Liput kiertueelle ovat myynnissä nyt, ja ne löytyvät helposti Team Agencyn verkkosivuilta. Alta voit katsoa kiertueen kaikki paikat ja päivämäärät.