Suomalaissuunnittelija Jimi Vain julkaisee ensimmäisen vaatemallistonsa

Roope Reinola

Taiteilijan tuotoksia on aikaisemmin nähty usean kansainvälisen tähden päällä.

Aiemmin kustomointitöistään tunnettu Jimi Vain ottaa askeleen muotimaailmassa eteenpäin ja julkaisee debyyttimallistonsa. Alun perin VAIN-merkillä kulkeva brändi tunnettiin kustomoiduista Jordan-kengistä, joita on käyttänyt myös yhdysvaltalaiset supertähdet, kuten esimerkiksi Playboi Carti, MadeinTYO ja Pi’erre Bourne muutaman mainitakseen.

Tunnettuuden räjähdettyä kustomoitujen kenkien ansiosta, artisti on päässyt työstämään lukuisia projekteja kansainvälisten brändien kanssa, kuten esimerkiksi EA Sportsin ja useiden levy-yhtiöiden kanssa. Parin vuoden takaisen Jimi Vainin haastattelun voit lukea tästä.

Minimalistisen sävyn omaavan Astigmatism-malliston kerrotaan olevan luotu mustavalkoisella paletilla yksinkertaisista ja kauniista muodoista, joita rikkovat pienet, mutta erityiset yksityiskohdat. Unisex-mallisto on tarkoitettu kaikille — yksinkertaiset värit ja muodot sopivat kenen tahansa päälle.

Suomeksi astigmatismi tarkoittaa hajataittoisuutta, jota pyritään myös näillä vaatteilla juhlimaan sen sijaan, että siitä tehtäisiin ongelma — vaatekappaleiden havannointi on jokaiselle yksilöllistä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VAIN (@jimivain)

Mallisto, joka huokuu ajatonta valkokaulustyöläisen univormua, julkistetaan tiistaina 4. tammikuuta. Kokoelma tulee myyntiin perjantaina 7. tammikuuta klo 16.30 täällä.

Tätä ennen voit katsoa kurkistuksen tulevasta alla olevasta pätkästä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.