Tutut raumalaislähtöiset kuullaan jälleen samalla raidalla – Ovet paukkuu on versiointi Elastisen samannimisestä klassikosta

Joe L tunnetaan myös tuottajan taidoistaan.

Joe L julkaisi tänään tulevan debyyttialbuminsa viimeisen singlen, joka kantaa tuttua nimeä vuodelta 2007. Kappaleella kuullaan myös toista raumalaislähtöistä artistia, sillä kappaleella vierailee William. Aiemmin kaksikkoa on kuultu yhdessä viime vuoden toukokuussa julkaistulla kappaleella Käytöstapoi, joka nousi suureen suosioon; tähän mennessä kappaletta on kuunneltu Spotifyssa yli 7 miljoonaa kertaa.

Tuore julkaisu on nimeltään Ovet paukkuu, ja se on versiointi Elastisen samannimisestä kappaleesta, jota voisi luonnehtia jonkin sortin suomirap-klassikoksi. Kertosäkeen sanat menevät saman kaavan mukaan tuttujen torvien siivittämänä nykypäivän versiona. Julkaisun ajoittuessa kevään kynnykselle, on kyseinen kappale vähintäänkin kandidaatti tulevan kesän hitiksi.

Myös lahjakkaana tuottajana tunnettu Joe L on nauttinut kohtuullisen suurta suosiota etenkin viimeisen vuoden aikana, vaikka debyyttialbumi on vasta kulman takana. Aiemman Williamin kanssa julkaistun biisin lisäksi raumalaisen voi tuntea muun muassa kappaleesta DEEP DOWN, jolla esiintyy myös Costi ja monista muista yhteistöistä kotimaan kärkipään rap-artistien kanssa.

Albumia odotellessa voit ottaa tuoreen julkaisun kuunteluun alla olevasta linkistä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.