Aiemmin indienä toiminut Andre julkaisi ensimmäisen kappaleensa Epic Recordsin kautta

Leikim

Artisti muistetaan muun muassa viime vuoden Fresh ’22 -esiintymisestään.

Aiemmin indienä toiminut, viime vuoden Fresh ’22 –videosarjassa nostettu Andre on vastikään kiinnitetty Suomeen rantautuneen Epic Recordsin rosteriin. Turusta ponnistavan räppärin kerrotaan työstävän tällä hetkellä ensimmäistä EP-levyään yhdessä Fountain Productions -tuottajakollektiivissa toimivien GoodJobLarryn ja Hussan kanssa.

Mama-single on artistin ensimmäinen julkaisu Epic Recordsin alla.

– Oon aina pitäny Epic Recordsia ehkä leijoimpana levy-yhtiönä koko maailmassa ja jotenki suurin osa omista suosikkiartisteista on ollu sainattu Epicille. Tosi siistiä ja jotenki vähän koomista että nyt sit ite sainasin Epicille Suomeen! Tämmösen konseptin kanssa on hyvä lähtee eteenpäin, Andre kertoo.

Tulevalta EP:ltä löytyvän singlen tematiikka on Andren mukaan aiempaa syvällisempi. Tämän lisäksi syksyllä ilmestyvältä projektilta tullaan kuulemaan räppärin viime vuosien elämänvaiheista ja enemmän melodista trap- ja r&b-soundia.

– Tein tän biisin ku mul oli ollu jo pidempään sellanen fiilis et haluun tehä jotain skidisti rohkeempaa ja mennä vähän syvemmälle mun omiin fiiliksiin just siinä hetkessä. Lähin kirjottaa tätä biisii siitä näkökulmasta mitä pidän itelleni mun ihmisuhteissa vaikeimpana, mun omat tunteet ja niiden turruttaminen. Se on ollu osa mua jo jonkun aikaa ja niistä on siisti kirjottaa ja tehä musaa. Halusin tuoda biisiin myös sen kolikon kääntöpuolen joka kertoo, et siin suhtees on myös ne hyvät puolet jotka pistää aina miettii omii tekoi, artisti avaa biisiään.

Alta voit kuunnella Andren uuden singlen.