Turistin uudella kappaleella klassikkosample ja TikTokista tuttu säkeistö

Julian Riikonen

Energisenä live-esiintyjänä tunnettu artisti avaa kappaleella herkempää puoltaan.

Turisti julkaisi tänään uuden singlen, jolla kuullaan räpin kentältäkin tuttu sample. Nimeä Uudestaan kantavan biisin melodia on peräisin Didon biisistä Thank you ja sitä siivittää jersey kick -tyyliset rummut. Monelle räppipäälle se on varmasti tuttu myös Eminemin Stan-kappaleesta. Biisin lyriikoissa käsitellään selkeästikin eroamista.

YleX:n läpimurto -listauksessa huomioitu artisti tuntuu avaavan kappaleella herkempää puoltaan. Viimeaikaiset julkaisut, kuten Tee tilaa ja jättihitiksi noussut Elastisen kanssa julkaistu Tippa-T ovat tarjonneet artistin röyhkeää ja energistä puolta, mutta uusi biisi sukeltaa syvemmälle itseen. Kappaleen toinen verse löytyy alun perin Iben TikTokissa julkaisemasta freestyle-henkisestä pätkästä viime vuoden lokakuulta.

Kappale on Turistilta vuoden ensimmäinen, mutta artisti ei suinkaan ole elänyt täysin pimennossa. Hän esiintyi tammikuussa loppuunmyydyllä Tavastian keikalla ja live antoikin kenties esimakua tulevasta vuodesta. Energisenä esiintyjänä tunnettu artisti jatkaa keikkakevättään tiheään tahtiin ja sitä seurannee useammat festarit, kuin aiempina vuosina. Aiemmin kaksi albumia ja viimeisimpänä projektinaan Interrail-EP:n julkaissut artisti työstää parhaillaan myös kolmatta albumiaan.

Ota uusi Salahpolon tuottama kappale haltuun alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.