Tuhma Musicin ensimmäinen kiinnitys Whereismike julkaisi uuden singlensä sped up -versiona

Lumi Hartikainen

Emoräppiä, hyperpopia ja punkia ammentava artisti löysi musiikin pariin jo nuorena.

Costeen levy-yhtiö Tuhma Musicin ensimmäinen kiinnitys Whereismike julkaisi uuden singlen perjantaina. TikTokissa runsaasti huomiota kerännyt kappale julkaistiin nopeutettuna versiona sen saaman suuren huomion johdosta. Biisi johdattelee tunnelmallisesti melko synkkiin maisemiin tarttuvan kertosäkeen saattelemana.

– Laitoin TikTokiin biisistä pelkän sped up-pätkän ja se on saanut niin paljon reaktioita aikaiseksi, että halusin laittaa sen ulos! Mitä tulee kappaleen tekstiin, se käsittelee jotain mille olet omistanut oman elämäsi, mutta joka rikkoo sinut sisimmästäsi. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi parisuhdetta tai sitten jotain huonoa tapaa/toimintaa, kuten omalla kohdallani. Halusin, että kappaleeseen voi samaistua kuka vaan, eikä sen samaistuminen edellytä epäonnistunutta parisuhdetta. Olen kamppaillut syömishäiriön kanssa vuosia, joten omalla kohdallani kappale käsittelee sitä, kommentoi artisti itse biisiään.

Nykyisin levy-yhtiön kautta musiikkiaan julkaiseva artisti on tehnyt musiikkia jo kauemman aikaa, kun ensimmäiset julkaisut näkivät päivänvalon vuonna 2020. Haapajärveltä ponnistavan artistin musiikissa kuuluu vaikutteet niin emoräpistä, hyperpopista, kuin punkistakin. Hän kertoo löytäneensä musiikin pariin bänditoiminnan kautta 7-vuotiaana ja viisi vuotta myöhemmin tuottaneensa jo ensimmäisiä kappaleitaan.

Kappale on tehty yhdessä Heviteemun kanssa ja sen pääset kuuntelemaan alla olevasta linkistä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.