Spring Break Cruise tuo jälleen odotetun uuden aallon hiphop-risteilyn Baltic Princessille

Turisti esiintymässä vuoden 2023 Spring Break Cruisella.
Turisti villitsi yleisön edellisellä Spring Break Cruisella, joka järjestettiin viime huhtikuussa.
Jarkko Laine

Meriseikkailu, musiikki ja eeppinen bilemeininki palaavat: Spring Break Cruise valtaa Baltic Princessin toistamiseen.

Hiphopin ystävät voivat valmistautua jälleen eeppiseen meriseikkailuun, kun Spring Break Cruise palaa Baltic Princessille 13.-14. huhtikuuta 2024. Toista kertaa järjestettävä bileristeily on jo nyt kuumien artistikiinnitystensä myötä luomassa odotuksia entistä suuremmasta tapahtumasta.

Ensimmäiset julkistetut artistit ovat Tuuli, Ege Zulu, Turisti, Korelon ja Jore & Zpoppa. Merellä tunnelmaa ylläpitävät DJ Sweedy ja DJ Petermayn. Tapahtuma lupaa kattavan artistikattauksen, ja lisää nimiä julkistetaan ennen risteilyä.

Spring Break Cruisen risteilyjohtaja Ari Myllyniemi hehkuttaa tapahtuman suosiota ja odotuksia tulevalle kaudelle:

– Muutama vuosi sitten listat valtasi täysin uusi sukupolvi, pyyhkäisten läpi Spotifyn top-50 listan kerta toisensa jälkeen. Nyt jatketaan tuolla polulla ja tullaan esittelemään jälleen uusia tuulia, mutta jo muutamassa vuodessa paikkansa vakuuttaneita kestosuosikkeja. Tää tulee oleen jälleen yks leffa, jatko-osa joka ei jätä kylmäksi.

Ensimmäisen kerran järjestetty Spring Break Cruise keväällä 2023 keräsi suosiota ja toi yhteen uuden aallon hiphopin ystäviä. Tulevalla risteilyllä tullaan jatkamaan menestyksekkäästi viime kerrasta tuttua bilemeininkiä, ja tapahtuman keskiössä ovat huippuartistien live-esiintymiset.

Laivan ohjelmaan on luvassa myös monipuolista viihdettä, ja risteilijöille tarjotaan entistä enemmän elämyksiä terminaalista alkaen. Viime vuoden twerkkishow ja Spring Break -haaste ovat vain esimerkkejä tapahtuman monipuolisesta ohjelmasta. VIP-risteilijöille on tulossa omia palveluita, ja tänä vuonna muita laivan ravintoloita otetaan entistä tehokkaammin käyttöön.

Hyttipaikat risteilylle ovat nyt myynnissä Matkapoikien nettisivuilla hintaan alk. 45,20€/hlö + 13,80€ polttoainelisä ja päästömaksu. Ensimmäiset 100 lippujen ostajaa saavat kaupan päälle huikean VIP-paketin koodilla KLANGIVIP, johon sisältyy VIP-ranneke, VIP-passi, alkumaljat, VIP-tilaisuus, yllätysohjelmaa ja mahdollisuus artistikohtaamisiin.

Risteily on kokonaisuudessaan K18, ja Matkapojat järjestävät bussikuljetuksia ympäri Suomea risteilylle. Risteilylle voit varata paikan Matkapoikien verkkosivuilta.

Spring Break Cruise lupaa jälleen yhdistää musiikin, bileet ja meriseikkailun unohtumattomalla tavalla, ja hiphop-fanit voivat odottaa merellistä huipputapahtumaa huhtikuussa 2024.