Blockfest 2023 aftermovie julki: Paluu unohtumattomaan festivaalitunnelmaan

dn.shade

Tampereen Ratinan stadionilla hehkuva Blockfest 2023 sai juuri odotetun jatkon – virallinen aftermovie on nyt ulkona.

Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen tapahtumapuiston alueella järjestetty Blockfest 2023 -festivaali keräsi tänä vuonna huiman 80 000 hengen yleisön oheistapahtumineen ja Nokia Arenan jatkoineen. Festivaaliviikonloppu, joka pidettiin 18.–19. elokuuta 2023, oli loppuunmyyty, ja tunnelma oli katossa huipussaan.

Toisen festivaalipäivän aikatauluja mutkisti hieman kansainvälisten esiintyjien lentoaikataulujen muutokset, jotka tulivat ilmi viime hetkellä. Onneksi artistit osoittivat joustavuutta ja festivaaliorganisaatio reagoi nopeasti järjestämällä helikopterikyydin, joka mahdollisti ohjelman toteutumisen ilman peruutuksia.

Blockfest 2023 -festivaalin artistikattaus oli vaikuttava, ja molempina päivinä lavalle asteli lukuisia tunnettuja nimiä eri genreistä. Perjantain esiintyjät, kuten Playboi Carti, Ferg, ja Lil Tjay, saivat yleisön villiintymään, kun taas lauantaina lavalle nousivat muun muassa Akon, Metro Boomin, ja D-Block Europe. Suomalaista osaamista edustivat muun muassa Gettomasa ja Eevil Stöö.

Blockfestin jatkot olivat omassa luokassaan, ja festivaalikansaa viihdytti vielä lukuisa joukko artisteja. Tapahtuma osoitti jälleen kerran, miksi se on yksi Suomen suurimmista ja odotetuimmista musiikkifestivaaleista.

Nyt voimme kokoontua muistelemaan unohtumatonta festivaaliviikonloppua, sillä Blockfestin virallinen aftermovie on julkaistu. Aftermovie tarjoaa katsojille mahdollisuuden kokea uudelleen festivaalin huikeimmat hetket, unohtamatta massiivista yleisömäärää ja upeaa tunnelmaa.

Joten valmistaudu matkalle takaisin elokuiseen Tampereeseen ja nauti Blockfest 2023 -festivaalin unohtumattomista hetkistä – aftermovien myötä voit sukeltaa uudelleen festivaalitunnelmaan ja fiilistellä suurimpia musiikkitähtiä sekä yleisön riemunkiljahduksia. Klikkaa itsesi Blockfestin virallisen aftermovien pariin ja anna musiikin ja festivaalifiiliksen viedä mennessään!