Sonia julkaisi rakkauslaulun – Sulle on täydellinen anthem Pride-kuukauteen

Sonia vaihtoi tänä vuonna levy-yhtiötä Johanna Kustannukselle.
Joona Kurronen

Rohkeasti omaa tietään kulkeva nuori artisti Sonia julkaisi uuden singlen Sulle, joka on omistettu hänen tyttöystävälleen. Kappale kannustaa kuuntelemaan sydäntään ja olemaan välittämättä muiden mielipiteistä, tehden siitä täydellisen Pride-kuukauden anthemiksi. 

Hurmaava Sonia julkaisi uuden rakkauslaulun perjantaina 28. kesäkuuta. Uusi julkaisu, nimeltään Sulle, on herkkä ja voimakas rakkauslaulu, jonka Sonia on omistanut hänen kumppanilleen. Kappaleen sanoma korostaa sydämen seuraamisen tärkeyttä ja rohkeutta olla oma itsensä riippumatta muiden mielipiteistä. Tämä tekee kappaleesta täydellisen Pride-kuukauden biisiksi, juhlistaen rakkautta ja vapautta kaikkien sukupuolten ja seksuaalisuuksien välillä.

Unelmat toteutuvat Pride-viikonloppuna

Sonia pääsi myös toteuttamaan yhden pitkäaikaisista unelmistaan esiintymällä lauantaina Pride-viikon jatkoilla. Tämä esiintyminen oli merkittävä hetki nuorelle artistille, joka tunnetaan energisestä ja karismaattisesta lava-esiintymisestään. Viime kesänä hän hurmasi yleisönsä esiinnyttyään muun muassa Flow Festivalilla, Ruisrockissa ja Provinssissa.

Uuden sukupolven artisti

Sonia on uuden sukupolven artisti, joka ei sopeudu normeihin, vaan pyrkii luomaan rohkeasti oman tilansa musiikkimaailmassa. Hän on matkalla vaihtoehtopopin kärkinimistä kohti koko kansan pop-artistiutta. Sulle on artistin toinen single ikonisen Johanna Kustannus -labelin alla, jonne hänet kiinnitettiin keväällä 2024.

Yhteistyö ammattitaitoisen tuottajan kanssa

Tämän tuoreen rakkauslaulun ja muut hurmaavat singlet, Sonia on tehnyt yhteistyössä kotimaisen alternativen ykkösnimen, Miikka Koiviston, kanssa. Koivisto, joka tunnetaan myös Ruusut-kokoonpanosta ja työstään esimerkiksi artistien, kuten Paperi T, Ibe ja Melo kanssa, toimii Sonian tuottajana. Kyseinen yhteistyö lupaa laadukasta ja omaleimaista musiikkia, joka rikkoo genrerajoja.

Tiivis julkaisutahti ja debyyttialbumin työstäminen

Tulevan kesän ja syksyn aikana Sonia julkaisee tiheään tahtiin uutta musiikkia ja työstää tulevaa esikoisalbumiaan. Hänen energinen ja karismaattinen esiintymisensä sekä vahvat, henkilökohtaiset kappaleensa tekevät hänestä yhden seuratuimmista nousevista artisteista suomalaisessa musiikkimaailmassa.

Sonian tuoreen julkaisun voit kuunnella alta.