Rähinän uusin sainaus on Lukas Leonin tuplaajana tunnettu Ares

Ares poseeraa kyykistyneenä aurinkolasit päässä.
Vantaalaisräppäri on tullut monelle tutuksi Lukas Leonin tuplaajana.
Mona Salminen

Rähinä Records sai listoilleen uutta verta.

Kahdenkymmenen vuoden ikään ehtineen Rähinä Recordsin artistirosteri laajenee. Hiljattain tarinansa kirjan muotoon paketoineen labelin tuorein sainaus on vantaalainen rap-artisti Ares, jonka oikea nimi on Aris Christian Staboulis.

Areksen Rähinä-diili julkistettiin tänään Instagramissa. Tsekkaa levy-yhtiön tekemä postaus alta.

https://www.instagram.com/p/BpjdDYYnnDm/

Vantaalaistulokas on tullut monelle tutuksi Liiga Musicille sainatun Lukas Leonin tuplaajana. Lisäksi hän on mukana tämän kesällä julkaistulla esikoisalbumilla Simba, joka on ylittänyt kultalevyrajan. Pitkäsoitolla kaksikkoa kuullaan yhdessä kappaleella Mehujää.

Arekselle ja Lukas Leonille on yhteistä myös se, että molemmat ovat työskennelleet Jimi Constantinen kanssa. Rähinän uusi lupaus julkaisikin viime kesänä JCR Constant Musicin kautta oman kolmen raidan mittaisen EP:nsä nimeltä Nuori hurja.

Rähinä Recordsin perustajajäseniin kuuluva Uniikki kommentoi uutta artistikiinnitystä lyhyesti Klangille. Hänen mukaansa Ares oli jo jonkin aikaa ehtinyt herättää huomiota Rähinän tutkassa.

– Ollaan seurattu Areksen tekemistä jo pitkään vierestä ja nyt tuntui että aika on vihdoin kypsä. Mies on ehdottomasti lahjakkaimpia uuden polven räppäreitä, todella lahjakas ja huiman määrän positiivista energiaa omaava nuori mies. Ares sopii todella hyvin Rähinän joukkoihin!