Stig Dogg kuittailee Suomen isoimmalle artistille – julkisti viimeisen kiertueensa ”eeppisellä” videolla

Stig Doggin comeback jäi lyhyeksi.

Alkuvuodesta ”Punavuoren R. Kellynäkin” tunnettu Stig Dogg teki paluun julkaisemalla kokonaisen soittolistan edestä uutta materiaalia. Nyt helsinkiläisartisti kuitenkin lopettaa uransa.

R’n’b-laulajan päätöksestä ilmoitettiin tänään Warner Musicin tiedotteella. Siinä Stig Dogg avaa lopettamistaan näin:

”Stig Doggin paluu ja tää vuosi on ollut tosi palkitseva. Parhaalta on tuntunut päästä levyttämään uutta matskua ja keikkailemaan huikeiden artistien kanssa. (Isot kiitokset kaikille, tiedätte ketä ootte!). Kuitenkin jo keväällä päätin, että tää vuosi jää Stig Doggin uran viimeiseksi. Pää on täynnä ideoita ja on aika jatkaa matkaa kohti uusia taiteellisia sfäärejä. Tiedän, että tää on kova isku isoimmille faneille, mutta toivon ymmärrystä ja kiitän  sydämestäni yhteisistä vuosista. Jäähyväiskiertueella sitten vedetään kirjaimellisesti kuin viimeistä päivää. Odotan innolla kohtaamistanne. Rakkaudella, Stig Dogg.”

Samassa yhteydessä julkaistiin myös eeppiseksi luonnehdittu jäähyväiskiertueen julkistusvideo, josta löytyy paljon samoja piirteitä elokuussa uransa päättäneen Cheekin viimeisten keikkojen julkistusvideon kanssa. Tsekkaa Kynttilä sammuu -kiertueen tiimoilta kuvattu video alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.

Kahdeksan paikkakuntaa kattava Kynttilä sammuu -jäähyväiskiertue starttaa 23. marraskuuta Joensuun Ilonasta ja päättyy 21. joulukuuta Helsingin The Circuksessa järjestettävään spektaakkeliin. Kiertueella tullaan kuulemaan kaikki Stig Doggin hitit vuosien varrelta.

Vaikka Stig Dogg lopettaakin uransa, ei artistinimen takana vaikuttava Pasi Siitonen ole silti luopumassa musiikin tekemisestä.Hänen toinen alter egonsa STIG työstää tällä hetkellä uutta pitkäsoittoa ja projektista kuullaan lisää ensi vuonna. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko alun perin jo viime keväälle kaavailtu Stig Doggin Playlist Vol. 2 edelleen tulossa.