Pesson uusi single tarjoaa tunteikasta esimakua tulevalta albumilta – surumielistä ’sad boi Pessoa’ odotellessa

Eino Manner

”Ajatuksena oli lähteä tekemään tulevalle levylle kevyempiä ja lohduttavia kappaleita, mutta surumielisiähän niistä tuli. Ehkä vaan täytyy hyväksyä että oon sad boi Pesso.”

Helsinkiläinen laulaja ja tuottaja Pesso, joka voitti tämän vuoden Emma Gaalassa Kriitikoiden valinta -kategorian edellisellä 33-levyllään, on julkaissut uuden singlen kermavaahtoo. Tuore kappale on ensimakua hänen tulevalta neljänneltä albumiltaan, jonka julkaisuajankohtaa ei ole vielä kerrottu.

Seuraavalle levylleen Pesso on ammentanut inspiraatiota 2000-luvun alun brittiläisestä musiikista, kuten Sugababesista, Didosta ja Gorillazista. Ajatuksena artistilla oli luoda tulevalle projektille iloisempaa ja lohduttavaa musiikkia, mutta näyttää siltä, että muusikon luovuus on johdattanut hänet hieman surumielisempiin tunnelmiin.

– Ajatuksena oli lähteä tekemään tulevalle levylle kevyempiä ja lohduttavia kappaleita, mutta surumielisiähän niistä tuli. Ehkä vaan täytyy hyväksyä että oon sad boi Pesso. Vaikka nää kappaleet ei nyt onnistuis mua lohduttamaan niin se saa päivään aina hyvän startin, että aamukahvin ääressä voi katsella Emma-patsasta, kuvailee Pesso.

Odottaessasi yhden miehen poikabändiksi kutsutun artistin uutta studioalbumia, voit kuunnella alla olevan uusimman singlen, joka on myös Pesson ensimmäinen julkaisu tänä vuonna. Biisin on tuottanut muusikon itsensä lisäksi Supboe ja skrätsit biisille on hoitanut DJ Pinosto.