Netflix nappasi 50 Centin dokumenttisarjan Diddystä kiivaassa tarjouskilpailussa

#DiddyDoIt hashtag alkoi nopeasti trendaamaan Twitterissä uutisen julkaisun jälkeen
Daniel Incandela

Netflix voitti tarjouskilpailun 50 Centin tuottamasta Diddy Do It -dokumenttisarjasta, joka keskittyy musiikkimoguli Sean ”Diddy” Combsin seksuaalirikossyytöksiin.

Netflix on voittanut kiivaan tarjouskilpailun 50 Centin tuottamasta dokumenttisarjasta, joka keskittyy musiikkimoguli Sean ”Diddy” Combsin seksuaalirikossyytöksiin. Diddy Do It -nimeä kantava dokkarisarja lupaa tuoda esille uusia ja vanhoja syytöksiä Diddyn uran varrelta.

Uudet syytökset ja julkinen kiinnostus

50 Cent on hypettänyt projektiaan jo kuukausien ajan, ja vihdoin se on löytänyt kodin Netflixiltä. Useat suoratoistopalvelut ja televisioverkot olivat kiinnostuneita dokumenttisarjasta, mutta Netflix nousi voittajaksi. Sarjan tuottaa Fiftyn G-Unit Film and Television Studios.

Projektin julkaisu tulee ajankohtaan, jolloin Diddy on jälleen kerran otsikoissa uusien seksuaalirikossyytösten vuoksi. Viimeisin tapaus liittyy entiseen malliin Crystal McKinneyyn, joka väittää Diddyn huumanneen ja seksuaalisesti ahdistelleen häntä vuonna 2003. McKinney kertoo, että hän päätti tulla julkisuuteen nähtyään muiden syytösten saavan huomiota.

Fiftyn kommentit ja sosiaalinen media

Twitterissä hashtag #DiddyDoIt alkoi nopeasti trendaamaan uutisen julkaisun jälkeen, kun ihmiset keskustelivat sarjan sisällöstä ja sen vaikutuksista. Kommentit vaihtelivat skeptisistä huvittuneisiin, ja monet olivat yllättyneitä siitä, kuinka nopeasti projekti eteni tarjouskilpailusta julkistukseen.

50 Cent ei myöskään jättänyt tilaisuutta käyttämättä piikitellä TMZ:lle, joka oli julkaissut uutisen Netflix-diilistä käyttäen vanhempaa kuvaa hänestä. ”TMZ käytti vanhaa kuvaa minusta, koska heidän dokumenttinsa meni Tubille. Ei hätää, me kaikki teemme hyvää televisiota, minun vain sattuu olemaan paras!”, Fifty kirjoitti Instagramissa viitaten TMZ:n dokkariin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön 50 Cent (@50cent) jakama julkaisu

Dokumenttisarjan sisältö ja odotukset

Dokkarisarja pyrkii esittämään filtteröimättömän näkökulman Diddyn elämään ja uraan, mahdollisesti sisältäen eksklusiivisia haastatteluja ja hetkiä, joita yleisö ei ole aiemmin nähnyt. Virallista julkaisupäivää ei ole vielä annettu, mutta sarjan pitäisi ilmestyä ”ennemmin kuin myöhemmin”.

Diddyn aiemmat syytökset

Diddyn uran ympärillä leijuvat syytökset eivät ole uusia. Marraskuussa 2023 hänen ex-tyttöystävänsä Cassie Ventura syytti häntä raiskauksesta ja fyysisestä väkivallasta, mutta pari päätyi sopimukseen seuraavana päivänä. Cassien pahoinpitelystä levisi myös videomateriaalia, joka on nähtävissä YouTubessa. Sittemmin useat muut naiset ovat tulleet julkisuuteen omien syytöstensä kanssa. Pari päivää sitten Diddy pyysi julkisesti anteeksi Instagram-videollaan.

50 Cent on tunnettu paitsi musiikistaan myös mediapersoonana, joka ei kaihda konflikteja. Nähtäväksi jää, millainen ja kuinka moniosainen dokumenttisarja tulee olemaan, mutta jäämme odottamaan tätä paljastusten kirjoa innolla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön LOVE (@diddy) jakama julkaisu