Yacine palaa julkaisurintamalle uuden levymerkin alla

Viime syksynä INNOMÉ-mixtapen julkaissut artisti ottaa uuden askeleen urallaan.

Monia omakustanteisesti julkaistuja kappaleita julkaissut Yacine tekee levy-yhtiödebyyttinsä täysin uuden levymerkin Overdog Worldwiden kanssa. Perjantaina ulos tuleva  single Hoppelaa omaa keväisen fiiliksen ja kappaleen ytimessä käsitellään eteenpäin menemistä.

– Tää synty puhaasti hyvien fiilisten pohjalta. Sain levytyssopparin ja oon päässy elämäs muutenki eteenpäin vähän vaikeempien hetkien kautta. Tää on sata prosenttisesti sitä musaa mitä tykkään tehä ja täst välittyy se oma hyvä fiilis vahvasti. Koen kanssa, et etenki kertosäkeeseen on tosi helppo samaistua, hän kertoo.

Kappale omaa myös räppärille tyypillisen kielten yhdistelyn ja uudessa biisissä on myös ranskalaisvaikutteinen biitti, jonka taustalla on artistin luottotuottaja Thomaz.

Algerialais-suomalainen artisti on tehnyt aikaisemmin kappaleita muun muassa williamin, Djangomaynin sekä ruotsalaisen M1LAN:in kanssa. Tulevaisuudessa Yacinelta on tulossa lisää tunnettuja yhteistöitä.

Overdog Worldwide on tänä vuonna kymmenen vuotta täyttävän indie levy-yhtiö Överdogin upouusi levymerkki. Overdog Worldwide keskittyy vieraskielisten artistien esille nostamiseen Suomen musiikkikentällä.

Fiilistele Yacinen aikaisempaa tuotantoa tästä: