XXL-lehden lupaavimpien tulokkaiden joukkoon valittu Lil Mosey Blockfesteille – Virgil Ablohin keikka siirtyy

Jeremy Deputat

Blockfest julkisti aikataulunsa.

Tämän kesän Blockfestin suunnitelmat muuttuivat, kun tapahtuma ilmoitti viime viikolla Saweetien peruneen keikkansa Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen tapahtumapuistossa järjestettävillä festareilla. Nyt Blockfest on julkistanut kiinnittäneensä yhdysvaltalaisen Lil Moseyn tapahtumaan ja ilmoittanut toisen yhdysvaltalaisartistin keikan siirtymisestä.

Lil Mosey julkaisi Northsbest-debyyttialbuminsa viime vuonna Interscope Recordsin kautta. Hiljattain rap-lehti XXL valitsi hänet yhdeksi tämän vuoden mielenkiintoisimmista artisteista jokavuotisessa XXL Freshman -listauksessaan.

Lil Mosey tunnetaan esimerkiksi viraalihitistään Pull Up sekä platinarajan rikkoneesta hitistään Noticed. Keikka on 17-vuotiaan seattlelaisen ensimmäinen Suomessa ja lavalla hänet nähdään perjantaina.

Blockfest julkisti Lil Moseyn kanssa samaan aikaan myös tapahtuman aikataulut ja ilmoitti Virgil Ablohin keikan siirtymisestä. Sen sijaan A$AP Rockyn odotettu keikka on artistin laajasti uutisoidusta pidätyksestä huolimatta toteutumassa alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti. Katso Blockfestin aikataulupostaus alta.

https://www.instagram.com/p/B09WmsTlb3A/

Blockfest järjestetään 16.-17. elokuuta. Tapahtuma on jo loppuunmyyty, mutta Klangin kilpailun kautta tapahtumaan on mahdollista voittaa Exclusive-paketti hotelleineen.