Blockfest-lippu puuttuu? Voita exclusive-paketti tapahtumaan!

Tässä on saumasi saada liput jo ennakkoon loppuunmyydyille festareille!

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest järjestetään jälleen 16.-17. elokuuta Tampereella. Jokaisen aiemman järjestysvuotensa tapaan Ratinanniemen tapahtumapuistossa ja Ratinan stadionilla järjestettävä festivaali on myyty loppuun jo ennakkoon.

Lippu jäi jostakin käsittämättömästä syystä hankkimatta, mutta kesän kohokohdan missaaminen ei ole vaihtoehto? Ei hätää: Klangi tarjoaa nyt mahdollisuuden voittaa Exclusive-paketti Blockfesteille!

Pakettiin kuuluu kaksi kahden päivän Exclusive-lippua tai kaksi normaalia kahden päivän lippua, mikäli osallistuja on alaikäinen. Yöpymisestäkään ei tarvitse huolehtia, sillä paketti sisältää myös kaksi yötä tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Original Sokos Hotel Ilveksessä!

Kilpailuun on mahdollista osallistua Facebookissa ja Instagramissa. Tarkemmat osallistumisohjeet löydät postauksista alta.

View this post on Instagram

KILPAILU! Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest järjestetään 16.-17. elokuuta Tampereella. Blockfest on jo loppuunmyyty, mutta nyt Klangi tarjoaa mahdollisuuden voittaa Exclusive-liput tapahtumaan sekä kaksi hotelliyötä Original Sokos Hotel Ilveksessä! ► Osallistu näin ja voita Blockfest 2019 -liput (2 x kahden päivän Exclusive-lippu tai mikäli osallistuja on alaikäinen, niin normaalit kahden päivän liput) sekä kaksi hotelliyötä: 1. Tykkää tästä postauksesta, seuraa klangi.fi -sivua Instagramissa ja @tägää julkaisuun kaveri, jonka kanssa haluat lähteä festareille. 2. Kerro myös kommenteissa, kenen artistin keikan haluaisit ehdottomasti nähdä ja miksi juuri sinun pitäisi päästä tapahtumaan. Exclusive-paketti arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken maanantaina 12. elokuuta.

A post shared by klangi.fi (@klangi.fi) on