Xmies laittoi Gasellien klubihitin uuteen uskoon – lopputuloksena ”semiepävirallinen bootleg”

Remixin julkaisseella tuottaja-DJ:llä on tekeillä useita projekteja.

Yökerhojen aukioloaikoja rajoitetaan edelleen, joten Gasellien taannoinen Disko-kappale on tasan yhtä epäajankohtainen kuin julkaisuhetkellään viime lokakuussa. Mikä siis olisikaan otollisempi hetki julkaista siitä remix!

Uuden version takana on YleX:n taajuudeltakin tutun Lyömättömät-kokoonpanon Xmies. Uusi näkemys kappaleesta on tullut ulos tuottaja-DJ:n omalla Blammo!-levymerkillä.

– Kyseessä on siis Disko-biisistä tech house remix, jonka tein siksi että jengi alko Facebookissa lietsomaan että mun pitäis tehdä semmonen. Pyysin sit Musa-Jusalta acapellan ja mietin että ei siitä oo ku reilu 20 vuotta ku oon viimeks housea tehny tosissani, että kai se vielä luonnistuu. Hyvin tuntu luonnistuvan, tulee kuitenki Lyömättömät-ohjelmassa soitettua jonnin verran tech housea, ja DJ-keikoilla vielä enemmän, Xmies avaa.

Kappale on julkaistu hiukan erikoisesti Xmiehen nimissä, vaikka Gasellit on toki merkattu fiittaajaksi. Taustalla on tarkkaan harkittu julkaisustrategia Gasellien levy-yhtiön Sonyn päädyssä.

– Major label -teknisistä syistä biisiä ei voinu julkasta niin sanottuna virallisena remixinä, mutta koska palaute oli niin kovaa kautta linjan niin päädyttiin julkasee tää tälleen suuren maailman malliin semivirallisena bootleginä. Ulkomailla tämmöstä julkasupolitiikkaa näkee jonkin verran, varsinki house-piireissä, mutta Suomesta en muista aiempaa tapausta. Varmasti on kuitenkin joku tehny. Biisi ei oo tulossa mun levylle, eli sillai tämmönen one off, seuraava levysinkku tippuu keväämmällä ja se onkin sit kovin biisi minkä oon koskaan tehny.

Xmiehellä on tuottajalevynsä ohella työn alla muitakin remixejä, joista etenkin yksi herättää takuulla kiinnostusta ainakin astetta vanhemmissa räppipäissä. Se tullaan tullaan kuulemaan 3rd Rail Musicin Monelt ne tulee -klassikkomixtapen remixlevyllä, jonka julkaisuaikataulu on toistaiseksi auki.

Lisäksi Lyömättömiltä on tulossa pitkäsoitto, jonka kanssa kokoonpano on suuntaamassa uudelle levy-yhtiölle. Samoin Blammo!:n suunnalta on lupa odottaa kovia uutisia kevään mittaan, mutta niistä lisää myöhemmin – niitä odotellessa kuuntele Discotech alta!

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.