”Voittajat voittaa, häviäjät hävii” – Dizzy julkaisee uuden EP:n

Tatu Niemi

Killah Recordsin tulokas tulee sisään tyylillä.

Turkulaisen Mauno Gang -kollektiivin Dizzy ei ole julkaissut uutta soolomateriaalia pariin vuoteen, mutta nyt sitä on tulossa kokonaisen EP-levyn edestä. Tuore projekti on nimeltään VVHH, ja se jatkaa artistille entuudestaan ominaista tunnelmallista tarinankerrontaa.

Nimen lyhenne tulee ilmaisusta ”voittajat voittaa, häviäjät hävii”, joka Dizzyn mukaan kuvaa näkökulmien kaksijakoisuutta: asiat on mahdollista nähdä optimistisesti tai pessimistisesti. Tämä idealogia toimiikin projektin punaisena lankana artistin kertoessa elämänsä vaiheista ja ajatusmaailmansa kehityksestä.

Dizzy julkisti VVHH:n eilisessä Instagram-postauksessaan, jossa hän avasi myös sen taustaa. Postauksen näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Di💤y (@dizzy_dan) jakama julkaisu

EP:llä on kaiken kaikkiaan viisi raitaa, joista kaikki ovat Dizzyn itsensä kokonaan tuottamia lukuunottamatta kahta GoldMaYnin kanssa tehtyä pohjaa. Kokonaisuuden ainoa fiittaaja on Mauno Gang -jäsen Rosvo.

Levy on Dizzyn ensimmäinen julkaisu Kuben perustamalla Killah Recordsilla, jonka kanssa artisti teki levytyssopimuksen tammikuussa. Viimeksi Dizzy on ollut esillä osana vklp-kokoonpanoa, johon kuuluvat myös FETTI ja GoodJobLarry.

EP julkaistaan perjantaina 9. huhtikuuta. Kannen ja kappalelistan näet alta.

01. Herää (tuotanto: Dizzy & GoldMaYn)
02. Pystys feat. Rosvo (tuotanto: Dizzy)
03. Unohda (tuotanto: Dizzy & GoldMaYn)
04. VVHH (tuotanto: Dizzy)
05. (EP)ilogi (tuotanto: Dizzy)