Def Jamille sainattu tuottajaduo on tästä eteenpäin Nightshift

JAYSTON ja MVAbeats uskovat kovaan työhön: kaksikon studiosessioissa menee usein puoli vuorokautta.
Samuli Vienola

Duon ensimmäisellä singlellä kuullaan kahta isoa rap-nimeä ensimmäistä kertaa samalla raidalla.

Viime vuonna Suomen Def Jamille artistisopimuksen tehneet MVAbeats ja JAYSTON etenevät oman tuottajaprojektinsa kanssa. Debyyttisinglen lähestyessä kaksikko on julkistanut myös uuden nimensä, joka on Nightshift.

Duo kertoi nimestä ja projektinsa käynnistymisestä uudella yhteisellä Instagram-tilillään. Postauksen näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Nightshift (@nsmusic) jakama julkaisu

JAYSTON sanoo Nightshift-nimen syntyneen albumintekoprosessin aikana. Hänen mukaansa tuottajat halusivat että nimellä olisi jokin syvempi merkitys sen sijaan että se olisi esimerkiksi MVA x JAYSTON tai muuta vastaavaa.

– Jouduttii duunaa studiolla tota levyy aina iltasin kun päivällä siellä oli muita tuottajia, eikä tiloja vapaana. Yleensä meillä veny sitten se musanteko sinne aamun pikkutunneille saakka. Sit siinä yks yö käveltiin bussipysäkille ja MVA ehdotti että meidän duon nimeks pitäis tulla Nightshift. Se oli juuri sopiva sen hetkiseen tilanteeseen. Eli siis tehtiin aina yövuoroja studiolla, JAYSTON avaa.

Projektin ensimmäinen single julkaistaan ensi viikolla ja sillä on äänessä kiinnostava artistiyhdistelmä, jollaisia albumilla tullaan kuulemaan enemmänkin. Kappaleella on mukana kolme artistia, joista yksi on nouseva r’n’b-tulokas kahden muun lukeutuessa rap-kentän suosituimpiin suunnannäyttäjiin.