Vitunleija-brändi siirtyy Live Nation Finlandin edustukseen

Vitunleija-brändin takana toimii Bakari Diarra ja Akseli Tuulispää.

Ensimmäinen Live Nationin edustuksessa oleva Vitunleija-keikka nähdään Blockfesteillä.

Suomalainen hiphop-kulttuurin ilmiö, Vitunleija, on ilmoittanut siirtyvänsä maailman johtavan tapahtumajärjestäjän, Live Nationin, edustukseen.

Vuonna 2018 perustettu Vitunleija on nopeasti noussut Helsingin katumuodin eturiviin ja laajentanut mainettaan myös musiikkitapahtumien järjestäjänä. Brändi on tunnettu sen kuratoimista liveseteistä, jotka ovat täynnä yllätyksiä ja joissa esiintyy ajankohtaisia rap-tähtiä. Vitunleija-tapahtumat, joita on suunnitellut muun muassa brändin perustaja Bakari Diarra yhdessä Akseli Tuulispään kanssa, ovat olleet suosittuja spektaakkeleita.

Kalle Kallonen, Blockfestin perustaja ja tapahtuma-alan veteraani, tulee toimimaan vitunleijan tapahtumapuolen agenttina ja promoottorina. Kallonen on tunnettu merkittävästä vaikutuksestaan kotimaisen hiphop-kulttuurin kehitykseen ja hänet nimitettiin äskettäin Live Nationin Creative Directoriksi Suomessa.

Tulevaisuudessa on odotettavissa, että vitunleija lanseeraa uusia innovatiivisia projekteja yhteistyössä Live Nationin kanssa. Ensimmäinen suuri yhteistyöhanke on erikoisshow, joka tullaan näkemään elokuussa Blockfestesteillä.