Uuden studion Itä-Helsinkiin rakentaneella MD$:llä on tekeillä kaksi tuottajaprojektia

Karim Awad

MD$:ltä on lupa odottaa useita singlejä ja videoita.

Helsinkiläinen huipputuottaja MD$ työstää tällä hetkellä kahta tuottajalevyä. Toinen on suunnattu enemmän kansainvälisille markkinoille, kun taas toisen ensisijainen kohdeyleisö löytyy Suomesta.

Suomenkieliselle alueelle suunnatulta tuottaja-albumilta on nyt julkaistu ensimmäisenä singlenä kappale Uus bae, jolla ovat mukana Kube ja Bizi. MD$:n mukaan tuore bängeri sai alkunsa ensin Bizin kanssa, ja Fractious Frankin tuoman pohjan jälkeen Hakunila Killah tuntui luonnolliselta lisältä kappaleeseen.

Molempia artisteista on aiemminkin kuultu MD$:n biiteillä. Mies ei kuitenkaan aio luottaa ainoastaan entuudestaan tuntemiinsa yhteistyökumppaneihin tulevalla tuottaja-albumilla.

– Tulossa on mielenkiintoisia yhtälöitä, MD$ sanoo.

MD$ lupaa projektin olevan monipuolinen muutenkin kuin pelkästään mukana olevien artistien listan osalta. Hänen mukaansa tiedossa on biisejä laidasta laitaan bängereistä kokeellisempaan kamaan.

– Levyllä tulee olemaan tosi monipuolista soundia, ei tulla pyörimään pelkästään perinteisen räpin ympärillä vaan kaikkea tullaan kuulemaan.

Emma Gaalassa Vuoden tuottaja -kategoriassa ehdolla olleella MD$:llä on ollut tekemistä muutenkin, sillä tuottaja on avaamassa luotsaamalleen Fountain Productionsille studiota Herttoniemeen. Muutamat artistit ovatkin jo olleet paikan päällä.

Toistaiseksi kummallekaan tuottajalevylle ei ole tiedossa julkaisuajankohtaa, mutta todennäköisesti niiltä kuullaan singlejulkaisuja lomittain vuoden mittaan. Singlelohkaisuja ja musiikkivideoita on joka tapauksessa tulossa enemmänkin, ja niistä ensimmäisen pääset ottamaan haltuun alta mikäli Uus bae on yhä tarkistamatta.