Urbaani vaihtoehtofestari All Day ON! julkisti 15 uutta nimeä ohjelmistoonsa

DJ Ibusal a.k.a. Thube Hefner nousee tapahtumassa lavalle myös Gasellien keikalla.
Julius Konttinen

Tapahtumassa nähdään muun muassa DJ Ibusalin vuoden ainoa keikka.

Ohjelmatoimistona ja tapahtumajärjestäjänä tunnetun All Day Agencyn oma All Day ON! -festivaali on julkistanut lisää nimiä ohjelmistoonsa. Helsingin Suvilahdessa nähdään 8.-9. toukokuuta jälleen kattava liuta ajankohtaisia kotimaisen urbaanin musiikin kykyjä.

Uuden albumin vahvistetusti kevään mittaan julkaisevista artisteista tapahtumaan on buukattu F, Gracias, HENRIK!, Pesso, Aivovuoto, Laineen Kasperi ja Haamu. Uusista kiinnityksistä uutta musiikkia ovat olleet työstämässä myös ainakin Kauriinmetsästäjät sekä SMC. Muita buukkauksia ovat SITOI, Stepa, Onni Boi, Nicole Willis, Lake Jons sekä DJ Ibusal, jonka keikka on hänen ainoansa vuonna 2020.

Toista kertaa järjestettävän festivaalin aiemmassa julkistuksessa olivat mukana muun muassa kotimaisen rap-kentän suosituimpiin nimiin lukeutuvat Pyhimys, Gasellit ja Gettomasa. He soittavat Suvilahdessa kevään ainoat keikkansa pääkaupungissa.

Festivaalin kahden päivän liput ovat nyt myynnissä Tiketissä sekä tapahtuman kotisivuilla. Viime vuoden festaritunnelmiin voit palata tsekkaamalla muisteluvideon alta.

All Day ON! 2019 from All Day on Vimeo.