Tyttöenergiaa ja valonsäteitä – Venetian remixille tuli mukaan Nelma U sekä ranskalainen Yasmine Ase

Nelma U ja SAFIRA.
Kelmihelmi

Ranskalainen lahjakkuus nähtiin hiljattain Helsingin Ääniwallissa.

Keväällä julkaistu VENETIA-albumi on herättänyt paljon mielenkiintoa musiikkimailmassa ja on ollut kesän aikana mainittuna muun muassa YleX Nosteessa -osiossa. Nyt yksi albumin kappaleista nimeltään Aurinkoa sai nyt myös jatkoa remixin muodossa ja ääneen pääsevät alkuperäisessä versiossa mukana olevan  SAFIRA:n lisäksi Nelma U sekä Yasmine Ase.

Albumin rakennuksen liimana toimiva, taiteilijanimellä Venetia kulkeva moniosaaja kertoo idean remixiin lähteneen melkeinpä heti albumin julkaisun jälkeen.

– Aurinkoa on yksi tykätyimmistä biiseistä meidän albumilta ja haluttiin tällä uudella remixillä tuoda lisää tyttöenergiaa tähän kesäbiisiin. Idea kappaleeseen lähti melkein heti kun albumi oli dropannu ja mietittiin tätä tuottajana toimineen Krisin kanssa.

Kun oli päätetty, että juuri Aurinkoa-kappaleesta tehdään remix, oli Venetia heti varma, että mukaan olisi pakko saada ainakin nosteessa oleva Nelma U.

– Mä jo heti alkuun tiesin että haluisin Nelma U:n tähän biisille ja sit palloteltiin tosi pitkään et kuka ois viel toinen artisti hyppää mukaan. Hän sattui mainitsemaan niihin aikoihin storyssaan, että haluaisi tehdä feattejä ja menin tarjoamaan meidän remixiä että haluaisin hänet kovasti mukaan.

Toukokuun lopussa pidettiin uuden Yuteworld-kollektiivin ensimmäinen tapahtuma, jossa oli mukana myös pari ranskalaista artistia. Yksi heistä oli Yasmine Ase, jonka äänestä Venetia oli pitänyt samantien.

– Joku viikko ennen kyseistä tapahtumaa mulla tuli fiilis että pakko saada Yasmine mukaan remixille. Andu Yutewordista connnectas meidät ja sit Ääniwallin terassilla sovittiin Yasminen kanssa et tehään tää, hän muistelee.

Kokonaisuudesta tuli juuri sellainen, kuin Venetia oli ajatellutkin.

Seuraavaksi Venetian musiikkia päästään kuulemaan aikaisemmin julkaistun albumin deluxe-version muodossa joka julkaistaan tämän syksyn aikana.

– Meil on tosi hyvä kasa biisejä ja must tuntuu et ihan kuten albuminkin kanssa, niin kukaan ei oo tehny tällasta deluxea Suomessa. Pääsette kuulemaan samat äänet ketä oli albumilla ja lisäks parii uutta ääntä on hypänny mukaan!

Oman musiikin lisäksi Venetialla oli taannoin myös klubi-ilta nimeltä VentsuWorld Kuudes Linja -nimisellä klubilla Helsingissä. Seuraavaksi tavoitteena on yhdistää klubikonsepti ja live-esiintymiset.

Kuuntele tyttöenergiaa huokuva remix alta.