KähinäPate keskittyy täysin omaan tekemiseen – yhdisti uusimmalla kappaleella voimansa Solosen kanssa

Kyseessä on toinen single Kähiksen tulevalta projektilta.

Alun perin Kemijärveltä kotoisin oleva räppäri KähinäPate julkaisi toisen singlen tulevalta albumiltansa. Tuorein kappale MITÄ VÄLII tehtiin yhdessä muun muassa Lyömättömät-yhtyeestä tunnetun suomirap-veteraanin Solosen kanssa.

Artistina ja tuottajana uraansa muovaamaan lähteneen rovaniemeläistyneen räppärin uusi biisi sekä jo viime vuonna ilmestynyt Luulot Boys -single ovat ensimmäiset maistiaiset tulevalta projektilta.

Kappaleella pudotetaan suoraa tekstiä suunnattuna ahdasmielisiä ja pessimistisiä ihmisiä kohtaan.

– Mitä välii teistä on jos teidän asenne on jo alusta asti täysin paska. Ei pidä välittää muiden ruikutuksesta vaan keskittyä 100% omaan juttuun ja luottaa omaan tekemiseen, kuvailee artisti itse ajatuksiaan tulevasta julkaisusta, kuvailee artisti itse ajatuksiaan tulevasta julkaisusta.

Vuonna 2020 positiivisella energialla varustettu artisti tunnetaan ennestään Modus Vivendi -ensiteoksestaan, joka julkaistiin Överdog levy-yhtiön kautta. Soolouransa ohella tuttavallisemmin Kähis-nimellä tunnettu räppäri on myös kokonaisuudessaan tuottanut Rosa Costen viime vuonna ilmestyneen debyytti-EP:n ole varovainen.

Alta voit katsoa suoraa palautetta antavan kappaleen musiikkivideon.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.