Stafa kuljettaa kuuntelijan debyyttiprojektissaan elokuvamaisissa tunnelmissa

Kokonaisuuden focus singlellä mukana myös kovassa nosteessa oleva Jami Faltin.

Itä-Vantaalta kotoisin oleva artistilupaus Stafa julkaisi kuuden kappaleen debyyttiprojektinsa, joka kulkee nimellä ACTION EP.  Projektissa päästään kuulemaan räpin eri muotoja ja aiheet pyörivät elokuvamaailman ympärillä.

– Yhes vaihees nimen idiksen oli myös ”kamera käy ep”, mut päädyin lopult tohon nykyiseen. Täs käsitellään esimerkiks introssa vähän sitä et monet käyttäytyy eri taval sillon ku kamera käy verrattuna siihen ku sitä ei oo. EP alkaa myös Denzel Washingtonin leffamonologilla, nii se asettaa ton kokonaisuuden heti alkuu, hän kuvailee.

Focus single kokonaisuudella on biisi LIIKUTA, jossa on mukana Jami Faltin. Artisti kuvailee oppineensa luomisprosessin aikana kuinka oma fiilis biiseistä voi vaihtua lyhyelläkin aikavälillä.

– En sanois et itsessää mikään yllätti projektia tehdessä, mut huomasin ehk kui paljo oma maku biisien suhtee voi vaihtua pienen ajan sisällä siitä esimerkiks mitä kaikkii demoi tuli tehtyy, jotka ei päässy mukaa tähän kokonaisuuteen.

Henkilökohtainen suosikki EP:ltä on Stafalle outrona kulkeva AINA LIIKKEEL.

– Se on oma lempikappale ja kyl tärkein näistä. Biisi käsittee itselle tärkeitä asioita ja luo vähän rauhallisemman moodin kaiken kiireen keskelle, hän pohtii.

Projektillaan ja musiikillaan yleisesti artisti haluaa muistuttaa kaikkia tekemään asioita omalla tyylillään antamatta liikaa painoarvoa muiden mielipiteille.

– Vaikka se ei ehk oo yleine sanoma täl  projektilla mut haluun muistuttaa just et tehkää mitä ite haluutte asioiden ja musiikin suhtee. Älkää antako kenenkää kertoo teille mikä toimii, millast musiikkii tehä ja miten pitäis käyttäytyy et asiat toimis. Special shoutout viel projektin vastaavalle tuottajalle lepa2k:lle, joka oli jokases biisis messis. Ollaan rakennettu koko projekti biisist biisii ja biitist biittii yhe, tuntuu meist molemmist hyvält saada tää ulos.

Jamin lisäksi EP:llä vierailee PM Daquan. Ota Stafan ensimmäinen projekti haltuun alta.