Sekoitus täynnä yllätyksiä – BABYNEO julkaisi EP:n, jossa kuullaan laaja kirjo eri genrejä

Indieartistin EP-levy on alkua isommalle projektille.

BABYNEO-nimellä musiikkia tekevä indieartisti julkaisi viime viikolla EP:n nimeltään ENNENKU MENEE ÖVERIKS. Projektilla on yhteensä neljä kappaletta, joista biisit UNOHETAA ja TRANSSI ovat artistin omia suosikkeja.

Aloittelevaa räppäriä on oman musiikkinsa lisäksi voinut kuulla VENETIA -albumilla, jossa ovat mukana muun muassa SAFIRA ja FETTI sekä useita uraansa aloittelevia artisteja, joihin kuuluu oscar, kenen kanssa toinen artistin EP:n suosikki biiseistäkin on syntynyt.

UNOHETAA ja TRANSSI on mun henkilökohtaset suosikit sataprosenttisesti tältä kokonaisuudelta. UNOHETAA synty ku tutustuin yhteen mimmiin ja rehellisesti menin iha matkoil siitä hetkellisesti. Muun backstoryn kuulet biisissä ja rakastan tän biisin viboi ja oscarin versettä. TRANSSISSA kappaletta fiilaan huolel sen energian vuoks ja freestyletessä mun heittämien hauskojen juttujen takii. Siin on sairas biitti, shoutout ALTO.

19-vuotias taiteilija halusi luoda tiiviistä kokoelmasta genrejen rajoilla leikittelevän kokonaisuuden.

– Tätä EP:tä luodessa halusin tehä sen selväksi sen etten laita omaa juttuani yhteen genreen tai tyyliin. Sen kuulee ainakin siitä, että yhdessä kappaleessa on rage, hyperpop energia ja toisesta löytyy pop punk viboja, hän kuvailee.

Artisti kertoo EP:n olevan alkua isommalle projetkille, joka tulee kantamaan nimeä ÖVERIKS.

– ÖVERIKS tulee olee vielä enemmän multa itseltäni kuulostava kokonaisuus!

Maanläheisen ajattelutavan omaava artisti toivoo välittävänsä juuri julkaistuilla kappaleillaan kuuntelijoille energistä fiilistä sekä jakaa omia pohdintojansa.

– Mul on ollu näitä tehdessä aikalailla kaks fiilistä, minkä välillä oon pomppinut. Oon tehny freestylaamalla leikitellen yksin ja frendinkaa sillain tosi kevyellä fiiliksellä. Sit sen lisäks oon ollu ajatuksissani ja kertonu ne mietteet mitä mul on nii aika suoraan mikkiin, hän pohtii.

Kuuntele neljän biisin kokonaisuus alta: