Tuore artistilupaus Leyla on valmis esittelemään itsensä maailmalle ensimmäisellä singlellään

Rania Esmaili

Indieartisti julkaisi ensimmäisen singlensä.

Nuorempana laulukilpailussa mukana ollut sekä muutamilla keikoilla esiintymiskokemusta kerännyt Leyla, oikealta nimeltään Leyla Kalkan, on odottanut ensimmäisen oman kappaleensa julkaisua jo neljän vuoden ajan. Artisti on halunnut odottaa hetkeä, jolloin hän kokee olevansa valmis myös henkisesti näyttämään taitojansa laulajana sekä biisinkirjoittajana.

– Mulla on demoja valmiina ja koitan löytää itselleni sopivan tai sopivia tuottajia, joiden kanssa toteuttaa näistä vielä lopullisia versioita.

Huhtikuun alussa julkaistu esikoiskappale Espera syntyi nopealla tahdilla ja on myös ollut artistilla jo hetken aikaa kaapin pohjalla odottamassa päivänvaloon pääsyä.

– Tää oli valmiina myös, kuten mun muutama muukin biisi niin jo kolme tai neljä vuotta sitten. Koen, että tää on niin ajaton bängeri ettei vaan voinut olla julkaisematta!  Kirjoitin tätä inspiraation iskiessä aika vauhdilla ja  siihen meni vaan joku tunti, sitten vedettiin tää  purkkiin yhdellä studiosessarilla, hän muistelee iloisesti.

Singlen fiilis on keveä ja kesäinen, unohtamatta kuitenkaan asennetta.

– Halusin välittää tällä sellast chillii kesä vibaa! Laulan periaatteessa siitä et I am just being sassy, lowkey unreachable mut en sit kuitenkaan, hän naurahtaa.

Tänä vuonna Leylalla on suunnitteilla julkaista tasaisesti myös muita kappaleitaan. Halu päästä näyttämään omaa osaamista ja taitoja lisää kuuntelijoille on suuri.

– Mulla olis periaatteessa tälle vuodelle neljä sinkkua ainakin valmiina.

Artistius ja oman itsensä ilmaiseminen

Laulaja haluaa urallaan pitää vahvasti kiinni omasta tavastaan ja tyylistään olla ja ilmaista itseään.

– Tiedostan missä mä meen ja mitä mulla on annettavaa. Koen todella tärkeäksi sen, että olen oma itseni.

Omaa tyyliään artisti kuvailee popiksi omalla twistillään.

– Koen että mun musiikki on ehdottomasti poppia ja sellaista että porukka tunnistaa siitä mut. Kaikissa kappaleissa on se sama punainen lanka tavallaan ja niistä voi mun mielestäni helposti sanoa, että ”joo tää on Leyla”, hän kuvailee

Kaikki artistiudessa ja musiikin julkaisemisessa eivät kuitenkaan ole täysin uusia asioita. Vaikka artisti ei olekkaan julkaissut aiemmin omaa musiikkiaan, on hän ollut feattaamassa Danialin kappaleessa Sun kanssa. Kappaleen kautta artistit ovat esiintyneet myös yhdessä livenä.

– Tehtiin vuonna 2018 featti ja se oli myös mun ensimmäinen kokeilu studiolla.  Ennen omien biisien kirjoittelua tein myös paljon covereita ja oon aina rakastanut esiintyä tosi paljon, joten esimerkiksi koulujen lavoilla olin aina ihan tuttu näky, hän naurahtaa lämpimästi.

Kuuntele alta Espera ja valmistaudu Leylan tuleviin julkaisuihin.

– Haluun et kaikki pääsee kuulee mitä mä teen ja oon tosi innoissani että näätte sen. I wanna go big!

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.