Töölön Ketterän toinen osapuoli on jatkossa PME Recordsin listoilla myös sooloartistina

Emma Sarpaniemi

Handshaking allekirjoitti uuden levydiilin.

Viime aikoina Töölön Ketterästä on ollut enemmän esillä Matti8, mutta ei duon toinenkaan osapuoli ole kokonaan tutkalta kadonnut. Nyt Matti8:n bränikän RAIVOTA-singlen osatuottanut Handshaking on solminut tuoreen levytyssopimuksen.

Vaikka levydiili onkin uusi, niin samaa ei voi sanoa levy-yhtiöstä: Handshakingin tulevan soolomateriaalin julkaisusta huolehtii PME Records. Töölön Ketterä on ollut labelin listoilla jo noin viisi vuotta.

– PME:n kanssa alkava yhteistyö on luontevaa jatkumoa jo kauan sitten aloitetulle. On myös ilo huomata levy-yhtiön rohkeat uudet aluevaltaukset ja kiinnostava uudelleen profiloituminen myös vaihtoehtoisemman musiikin saralla, ja tätä on ilo olla edustamassa. Olen itse hirmu tyytyväinen levyyn ja myös siihen, että se saadaan fyysisenä, mutta ennen kaikkea kauniina kappaleena maailmaan, Handshaking kertoo tiedotteessa.

Mutta millaista muun muassa sipseille (sekä sosiaalisille ilmiöille ja niiden haastamiselle) omistetun museon perustaneen tuottaja-DJ-radiotoimittajan soolomateriaalista on lupa odottaa? Vastaus: pop- ja house-henkistä.

Ensimmäisenä soolojulkaisunaan omaa kirjaakin valmisteleva Handshaking julkaisee singlen Go Ahead, joka ilmestyy perjantaina 26. helmikuuta. Kappale on osa vuosien ajan pitkään ja hartaasti rakennettua Garden Clogs -kokonaisuutta, joka julkaistaan kuukausi myöhemmin sekä vinyylinä että diginä.