Toiveikas ja määrätietoinen vibailubiisi – Senyan uusi single ottaa varaslähdön kesään

YleX:n 2022 läpimurtolistaukseen listattu artisti julkaisi samaistuttavan kappaleen.

2000-luvun taitteen R&B soundia musiikissaan ammentava Senya julkaisi ensimmäisen kappaleen tulevalta debyyttiabumiltaan. Keikkailun makuun päässyt Sony Musicin artisti teki kappaleen yhteistyönä tuottaja Danitellon kanssa.

– Pois tieltä kertoo siitä kun joku ihminen on sulle oikee, mut ajankohta on väärä, ja sen takii hommat jää kesken. Vaikka välis ois ehtiny olla joku toinen, kun lopulta se astuu sivuun, näät sun chäänsin näyttää, et on sun vuoro jatkaa siitä mihin on jääty, hän kuvailee.

Keväällä Mad EP:n jukaissut Senya pääsee ensi kesänä myös ensimmäistä kertaa festarilavoille.

– Mulle festarit on aina ollu kesän kohokohta ja nyt kun pääsen ite esiintyy nii ei vois jotenkin enää paremmin kesää suunnitella! I am hyped,  hän toteaa iloisesti.

Single on suuntaa antava myös artistin tulevaa debyyttialbumia ajatellen.

– Suuntaa antava sinänsä, koska omaa näit vanhoi r&b elementtejä, mitkä haluun tulevalla albumilla myös vahvasti tuoda esiin. Muilta osin tää biisi on vaan pintaraapaisu tulevasta ja albumilla tullaan syventymään myös räppiin enemmän.

Viime viikolla julkaistulla singlellä Senya haluaa välittää positiivista fiilistä.

– Haluun ehdottomasti et tää välittää kuuntelijoille sellasta kesäillan fiilistä ku ollaan jonkun uuden äärellä. Olipa sitten kyseessä loma, uusi suhde, mikä tahansa uus juttu! Tää on toiveikas vibailubiisi, mut samalla määrätietoinen.