TIPPA esittelee uuden puolen itsestään – uusi kappale edustaa suomirockia

Single edustaa artistin uutta ytimekästä ja orgaanista bändisoundia.

Uudenlaista soundia tulevalta albumilta tarjoaa vielä viime vuosikymmenen puolelta tunnettu Tippa-T eli tänä päivänä paremmin tunnettu TIPPA. Kovaa vauhtia edennyt ja soundiaan jatkuvasti uudistanut turkulaislähtöinen artisti tarjoaa nyt orgaanisella bändisoundilla varustettua musiikkia.

Uunituore Omilla jaloin -single esittelee uuden puolen laulajasta kytkeytyen vahvasti suomirockin soundiin. Tulevalla albumilla kappaleiden keskiössä tullaan kuulemaan ytimekästä soundia oikeilla instrumenteilla, joka tulee myös nousemaan keskiöön muusikon livekeikoilla.

Tyyliään uudistanut TIPPA on kirjoittanut uutta musiikkia kotimaisten tuottajien Tidon ja Jurekin kanssa legendaarisella E-Studiolla.

– Oon soittanut eri bändeissä ja halusin lähteä tekemään uutta musiikkia siltä kulmalta, että kaikki on raidat on soitettu oikeilla soittimilla. Moni biisiaihio on saanu ihan uuden elämän E-studiolla Sipoossa Tidon ja Jurekin kanssa. Tässä singlessä yhdistyy jotain uutta ja jotain vanhaa mikä tuntuu tosi freesiltä.

Vahvan bänditaustan omaavalle artistille uuden kokonaisuuden luominen on tuntunut paluulta omiin bändiaikoihin. Musiikilliseksi vaikuttajikseen TIPPA mainitsee muun muassa Alice In ChainsinNirvanan ja Apulannan.