The Chosen Ones (viikko 27)

HOODWATCH nostaa tapetille kuluneen viikon keskeisimmät ulkomaiset julkaisut.

Helsinkiläinen DJ-duo HOODWATCH esittelee isoimmat hiitterit Atlantin takaa ja muualta ulkomailta aina maanantaisin Klangissa. Tino Turnerin ja Ville Vicen muodostama kaksikko valitsee kovimman singlen, albumin / EP:n / mixtapen sekä musiikkivideon.

Kaikki julkaisut saat auki suoraan Spotifyssä kansikuvaa klikkaamalla, videon näet upotuksena. Tsekkaa suositukset alta!

Viikon single: Megan Thee Stallion – Girls In The Hood

IllaDaProducerin ja Scott Storchin tuottama kappale samplaa Eazy-E:n legendaarista Boyz-N-The-Hoodia, josta Megan Thee Stallion teki naisversion. Aikaisemmalla B.I.T.C.H. -singlellään tehtiin sama temppu samplaamalla 2Pacia – kyseessä on siis toimiva kombo, jossa tuttu sample kohtaa uudet räpit. Megan on selvästi tehnyt kotiläksynsä ja ei voi muuta kuin hattua nostaa. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan artistin debyyttialbumia tai mikä ikinä onkaan hänen seuraava projektinsa.

Viikon mixtape: Rah Swish – WOO Forever

Drill rap elää yhä. Siitä todisteena toimii Brooklynista kotoisin olevan Rah Swishin uusin mixtape, joka antaa toivoa sekä osoittaa kunnioitusta artistin edesmenneelle tutulle, Pop Smokelle. Mukavan lyhyt ja ytimekäs mixtape sisältää vain parit featit Curly Savvilta ja Jay Gwuapolta eikä sellaisia sen enempää tarvitsekaan. Projektin isoimmat kappaleet tuntuvat olevan nimikkokappale WOO Forever, Curly Savvin kanssa tehty Aim It ja Trackmastersin tuottama We Can Do It.

Viikon musiikkivideo: DaBaby – Rockstar (feat. Roddy Ricch)

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.

DaBabyn uusimman levyn BLAME IT ON BABY ylivoimaisesti suosituin kappale Rockstar sai viimein musiikkivideon, jossa vierailee myös Roddy Ricch. Muiden räppivideoiden tavoin tässä ei nähdä rahaa, naisia tai hienoja autoja vaan räppärit räiskimässä zombeja. Lisäksi erikoiset cameot tekevät DaBabyn tytär sekä kappaleen tuottanut SethInTheKitchen. Kysymykseksi jää näemmekö vielä projektin nimikkokappaleesta BLAME IT ON BABY musiikkivideon ja sillä sen melodiasta vastanneet helsinkiläiset MVAbeatsin ja JAYSTONin?