Elastisesta ja Gettomasasta inspiroitunut DJ Mista S piikittelee DJ Tastea

Henri Juvonen

”Tää ei oo räppii boi, tää on vaan flexaamist musan kaa.”

Suomalaisen hiphopin tämän hetken puhutuimpiin aiheisiin lukeutuvat ehdottomasti Elastisen ja Gettomasan yhteistyö sekä DJ Tasten rap-uran aloitus MF Tastena. Viime perjantaina Rähinän keulahahmolta ja Chosen Onelta julkaistiin Ruubenin tuottama yhteissingle Mähän sanoin, kun taas Teisti tiputti kehiin esikoissinglensä nimeltä Entinen.

Helsinkiläinen DJ Mista S on selkeästi ollut kuulolla, sillä pitkän linja turntablism-osaaja päätti hiukan näpäyttää Teistiä DJ Crazen hengessä. Tarkista ykkösellä purkkiin vedetty DJ-rutiini alta.

DJ Mista S:n mukaan koronatilanne ei ole useimpien muiden DJ:den tapaan ollut hänelle takaisku, pikemminkin päinvastoin. Big Chips -residentin luovuus on alkanut kukoistaa uudella tavalla, kun DJ-hommat ovat olleet puhtaasti harrastuspohjaisia eikä oma talous ole ollut kiinni soittokeikoista.

Tällä hetkellä DJ:llä on tekeillä Tony Hawk’s Pro Skater -pelisarjan innoittama miksaus, joka tulee samoihin aikoihin ulos sarjan uusimman osan kanssa. Klassikkosarjan kahden ensimmäisen osan uusintaversiot sisältävä paketti julkaistaan perjantaina 4. syyskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle Epic Games Storen kautta.