Tässäkö uusi tanssilattioiden hitti? Nopsajalka ja Ege Zulu lyöttäytyivät yhteen uudella singlellä

Artistikonkarin uusin kappale houkuttelee tanssilattioille.

Yli 20 vuotta artistin uraa luonut rytmimusiikin pioneeri Nopsajalka palasi musiikin pariin viime syksynä vuoden 2020 julkaistun Sade-albumin jälkeen. Nyt artistina ja tuottajana tunnettu muusikko on tiputtanut ensimmäisen biisin singletrilogialtaan.

Seuraavaksi tarkoituksena on julkaista seuraavien kuukausien aikana kolme singleä, jotka ovat nimeltään Fomo ja Oreo, sekä juuri julkaistu kappale, Suunnitelma A.

– Edellinen albumi oli aivopähkinä joten näillä biiseillä on tarkoitus tarjota kuulijalle kehollinen kokemus, kerrotaan tiedotteessa.

Suunnitelma A -singlellä on mukana yksi Suomen puhutuimpiin artisteihin kuuluva Ege Zulu.

– Halusin näihin uusiin biiseihin mukaan nuoremman polven tekijöitä, joita oon ite diggaillut, Nopsajalka kertoo.

Yhteistyö Ege Zulun kanssa muodostui yllättävien näkemisien kautta.

– Törmäiltiin Egen kanssa loppuvuodesta sattumalta moneen kertaan. Sit kävin kattomassa Egen keikkaa ja siitä välitty selllanen energia, että mun oli pakko saada se tälle träkille mukaan. Sovittiin, että nähdään joskus studiolla ja sit ku menin seuraavana maanantauna studiolle niin hän oli siellä kanssa. Tehtiin biisi heti ja kaikki synty muutaman päivän sisällä, hän jatkaa.

Elektronisesta tanssimusiikista vaikutteita hakevat kappaleet omaavat selkeän tekstillisen teeman.

– Tällä singletrilogialla on halu löytää keinoja puhua miehen seksuaalisuudesta ja tunnemaisemasta vuonna 2022. Suunnitelma A-biisillä havahdutaan siihen, ettei haluta olla toiselle vaan suunnitelma b tai joku säätö, vaan halutaan oikeesti laittaa kaikki peliin. Pakkaa jamat ja tuu mun luo. Nyt.

Pitkän uran tehnyt Nopsajalka on tehnyt useampia hittejä, joihin kuuluu muun muassa monen tuntema kappale Lupaan olla. Artisti tunnetaan soolouransa lisäksi myös yhtyeistä Elokuu, Soul Captain Band sekä Kapteeni Ä-ni.

Uudet singlet toimivat hyvänä vastapainona sekä jo kerrasta mieleen jäävänä musiikkina.

– Tää on sellasta musaa, joka on soinut mun soittolistalla jo vuosia, artisti kertoo.

Alta voit kuunnella Nopsajalan singletrilogian ensimmäisen kappaleen.