Äänet Käskee leikittelee övereillä ja vajareilla – feattaamassa yllättävä artistikombo

Bändin singlejulkaisu on pehmeän vivahteikas.

Espoosta kotoisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt, Äänet Käskee -yhtye aloittaa alkaneen vuoden Liian vähän liikaa -singlellä, jossa feattaajina ovat Are ja Niko Nova. 3rd Rail Musicilla levyttävään yhtyeeseen kuuluu tuottajaduona tunnetut kaverit, Antti Tammimaa ja Lasse ”Jaarli” Rytkönen.

Vierailijat eivät ole ennen esiintyneet yhdessä samalla kappaleella, mutta toteutus tapahtui suhteellisen vaivattomasti.

– Biisin toteutus oli iisiä. Laitettiin jäbille biittiä kuunteluun ja homma saatiin maaliin hyvinkin pian, sillä äskettäin levynsä julkaissut Are tuli Helsinkiin viettämään levynjulkkareita ja veti sit siinä samalla narulle räpit Nikon kanssa. Näistä ainesosista syntyi biisi Liian vähän liikaa, mikä toivottavasti ei mennyt liikaa yli, kertoo Äänet Käskee.

Yhtyeelle tutun biitin omaava single kertoo kokonaisuudessaan yrittämisestä ja siitä, onko sitä liikaa vai liian vähän.

– Biisin kerronnasta mainittakoon, että Niko yrittää biisissä liian vähän, kun taas Are liian vähän liikaa, arvuutellaan tiedotteessa.

Aikaisemmin yhtye on tehnyt musiikkia tunnettujen suomirap-artistien kanssa joiden joukkoon kuuluu muun muassa Haamu, Laineen Kasperi sekä Tuomio & Kone.

Kuuntele alta bändin tuorein sinkku.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.