Surullinen vai toiveita herättävä? – Kasmirin uusi kappale jättää kuuntelijalle tulkinnanvaraa

Kasmir poseeraa särmän näköisenä pidellen käsiä polvillaan.
Kasmir muistetaan erityisesti vuoden 2014 megahitistä Vadelmavene.

Täydellinen ero vai tarina yhdessä pysymisestä? Lauluntekijän uusi sinkku antaa tilaa kuuntelijan omalle tulkinnalle. 

Aikoinaan Vadelmavene-megahitillä Suomea järisyttänyt Kasmir julkaisi uutta musiikkia. Kappale on erobiisi, joka vangitsee kuuntelijan hieman erilaisella sanomalla kuin moni muu eroa käsittelevä kappale.

– Hallelujassa kummatkin osapuolet ovat eroamassa yhdessä, eikä siinä ole toinen tullut jätetyksi. Kenenkään perään ei itketä, mutta voidaan soittaa ja pitää huolta, että toisella on kaikki hyvin. Halleluja voi olla laulu täydellisestä erosta tai laulu yhdessä pysymisestä.

Biisissä on lämpimän sanoman lisäksi intensiivinen tunnelma ja mukaansa tempaava soundimaailma. Singlen tekemisessä on ollut mukana tuottaja-biisintekijä Juho Raja. Kirsikkana kakun päälle Hallelujassa oli mukana nykyisin Yhdysvalloissa vaikuttava tuottaja Jonas W. Karlsson.

Mitä muuta artistille kuuluu juuri nyt?

Kasmir on oman musiikinteon lisäksi ahkeroinut syksyn Ylellä esitettävän Elämäni Biisi -musiikkiohjelman solistina. Ohjelma on noussut katsotuimpien joukkoon heti Tanssii tähtien kanssa -viihdeohjelman jälkeen. Nyt, kun keikkatilanne alkaa parantua, artistilta voi odottaa uutta musiikkia livetilanteissa, Halleluja esitetään ensimmäistä kertaa Nenäpäivässä 12. marraskuuta. Esityksen voi Nenäpäivänä katsoa suorana Yle TV1 -kanavalla ja Areenassa klo 19 alkaen.

Kasmirilta voi myös odottaa tämän singlen lisäksi muitakin kappaleita Juho Rajan kanssa.